29 / 03 / 2024

Saray Alüminyum İstanbul Pencere Fuarı'na katıldı!

Saray Alüminyum İstanbul Pencere Fuarı'na katıldı!

Saray Alüminyum tarafından üretilmeye başlanan Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller, ve yeni geliştirilen Sürme Sistemler 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen İstanbul 2015 PENCERE fuarındaki yerini aldı.



Türkiye’de ilk kez Saray Alüminyum tarafından üretilmeye başlanan Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller, ve yeni geliştirilen Sürme Sistemler 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen İstanbul 2015 PENCERE fuarındaki yerini aldı.


Saray Alüminyum minimum alüminyum kullanımı ile maksimum görsel sağlayan Minimal Sürme ve Kayar Katlanır Sürme Sistemlerini ilk defa 2015 PENCERE Fuarında sergilenmeye başladı. Binaların Yangından Korunması hakkındaki Yönetmelik gereği 21,5 metre üzerindeki binalarda güvenliği sağlamak amacıyla kullanımı zorunlu hale getirilen A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller Mineral Dolgulu olarak Türkiye’de ilk kez SARAY Alüminyum tarafından üretilmeye başlandı. Çok katlı binalar, gökdelenler, endüstriyel binalar, kamu binaları, tüneller, havaalanları, hastaneler, AVM’ler, stadyumlar, tren ve metro istasyonları, oteller ve yangın yalıtımının önemli olduğu tüm yapılarda, binaların dış cephe, iç duvar kaplaması, tavan ve ara bölme kaplamalarında, kara ulaşım araç kaplamalarında, tren ve gemilerin iç dekorasyonlarında uygulanabilen Saray A2, Avrupa Birliği’nin Türkiye’de geçerli kompozit paneli olma özelliği taşıyor. Gün ışığının maksimum kullanımını sağlayan ve kapalı alanınızı açık alana dönüştürebilen Minimal Sürme ve Kayar Katlanır Sürme Sistemleri ile her evin bir parçası olmayı hedefleyen SARAY Alüminyum, son teknolojiyle üretilen ürünlerini TÜYAP’ta sergiliyor.


Mineral Dolgulu A2 kompozit paneller ve Yeni Sürme Sistemler TÜYAP fuar standında


11-14 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 16.Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı 3. holünde 301 nolu stand açan SARAY Alüminyum yetkilileri, birebir tüketiciye sunduğu A2 Mineral Dolgulu kompozit paneller ve Yeni Sürme Sistemlerinin yanı sıra stand tasarımıyla da ödül adayı olduklarını açıkladı.


Geri Dön