20 / 04 / 2024

Sarıkamış Toprak Hotel kayak sezonuna hazır!

Sarıkamış Toprak Hotel kayak sezonuna hazır!

SARIKAMIŞ'TA Alp'lerden sonra dünyanın en kaliteli kristal karına ev sahipliği yapan Bayraktepe'de yer alan Toprak Hotel, kayak sezonu hazırlıklarını tamamladı..



SARIKAMIŞ'TA Alp'lerden sonra dünyanın en kaliteli kristal karına ev sahipliği yapan Bayraktepe'de yer alan Toprak Hotel, kayak sezonu hazırlıklarını tamamladı . Toprak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayfer Toprak Karavan, yeni sezona ilişkin yaptığı açıklamada, 2005 yılından bu güne kadar bölgede tek 5 yıldızlı otel olarak hizmet gösteren Toprak Hotel'in, Sarıkamış ormanları içinde sıcacık ve eğlenceli bir kış tatili deneyimlemek isteyenleri beklediğini potansiyeli cok yüksek bir bölge" dedi. 


belirtti. Toprak Hotel'in her dönem keyifli bir kış tatili geçirmek isteyenlerin akınına uğradığını belirten Ayfer Toprak Karavan, "Sankamış turizm potansiyeli çok yüksek bir bölge. 

Hareketliliğin 4 mevsime yayılması için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Toprak Hotel olarak biz de 12 ay hizmet vermeye hazırız. Var olan kış turizminin yanı sıra doğaseverleri de alternatif turizm aktiviteleriyle buluşturmayı hedefliyoruz" dedi. 



Star


Geri Dön