23 / 04 / 2024

Sarıyer Belediyesi'nin acı günü: Yüksel Tutak vefat etti!

Sarıyer Belediyesi'nin acı günü: Yüksel Tutak vefat etti!

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcılarından Yüksel Tutak vefat etti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Tutak'ın vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada "Çok gençti. Yol arkadaşımızdı. Bu acı haberle yıkıldık" dedi.



Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcılarından Orman Mühendisi Yüksel Tutak, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu 47 yaşında hayata veda etti.

 

Sarıyer Belediyesi  Başkan Yardımcısı Tutak dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tutak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Acı haber ulaşır ulaşmaz Yüksel Tutak’ın yakınları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, çalışma arkadaşları ve sevenleri hastaneye koştu.

 

Şükrü Genç: İnanamıyoruz!


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yüksel Tutak’ın ani ölümü ile ilgili olarak, "Sözün bittiği yerdeyiz. Çok gençti. Yol arkadaşımızdı.  Bu acı haberle yıkıldık. Hala inanamıyorum. Tüm belediye personeli olarak şoktayız. Şaşkınız. Her ölüm erkendir. Ama bu çok erken oldu. Onunla daha yapacak çok işimiz vardı. Gerçek bir yurtsever, iyi bir Beşiktaşlıydı. Yokluğunu çok arayacağız. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun. Şimdi çok küçük yaşta kaybettiği oğlunun koynuna gidiyor. Allah başta eşi ve çocukları olmak üzere yakınlarına, herkese, hepimize sabırlar versin” dedi.

 

Başkanlık binası önünde tören!


Ani rahatsızlığı ile ansızın aramızdan ayrılan Başkan Yardımcımız Yüksel Tutak için bugün saat: 11.00’de düzenlenmesi planlanan törenin ardından Yeniköy Merkez Cami’nden öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Ümraniye Hekimbaşı mezarlığında toprağa verilecek.

 

Yüksel Tutak kimdir?


Evli ve bir çocuk babası olan 47 yaşındaki Yüksel Tutak, Sarıyer Belediyesi’nde geçtiğimiz dönem Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaptı. Tutak, yerel seçimlerin ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 15 Mart 1967 Pınarhisar (Kırklareli) doğumlu Yüksel Tutak İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nden mezun oldu. Çeşitli belediyelerde görev yapan Yüksel Tutak fanatik bir Beşiktaşlıydı.


Sarıyer Belediyesi


Geri Dön