29 / 03 / 2024

Sarıyer Foresta ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

 Sarıyer Foresta ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

Firma: Turyapı

Proje: Foresta Sarıyer

İstanbul'da doğası bozulmamış bir ortamda sağlam bir zemin üstünde yükselen Foresta Sarıyer, metropol içinde doğal yaşam imkanı sunmanın yanı sıra sağlam zemini ve yüksek inşaat kalitesiyle depreme karşı çifte güvenlik avantajı sunuyor.




Güvenilir ve sağlam konutların markası Turyapı, İstanbul Sarıyer'de metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan, modern ve konforlu yaşam merkezi Foresta Sarıyer'i hayata geçiriyor. İstanbul ölçeğinde 3. derecede deprem bölgesinde yer alan ve jeolojik açıdan çok sağlam bir zemin üzerinde bulunan Foresta Sarıyer,  Turyapı  kalitesiyle depreme karşı 'çifte güvenlik' avantajı sağlıyor.


 Sarıyer Foresta ev fiyatları 280 bin TL den başlıyor!

  

Doğa içinde huzurlu bir hayat

Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla metropol içinde huzurlu bir yaşam sunan Foresta Sarıyer, İstanbul'da betona yenilmemiş ve insan eli en az değmiş, en doğal ortamında yer alıyor. Foresta Sarıyer'in yaşam alanı içinde bulunan özel açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları, doğal yürüyüş ve koşu parkuru gibi imkanlar günün stresini atma ve spor yapma olanağı sağlıyor.


Doğa ile içiçe Foresta Sarıyer'de yer alan konutlar Çınar, Sedir, Defne, Ardıç ve Ladin adlarını taşıyor. Daire tiplerinde ise tercih edilen yaşam tarzına göre stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuluyor. Tüm bloklarda çatı dubleksi bulunan Foresta Sarıyer'de geniş ufuklu teras keyfi de yer alıyor. 


240 aya varan vade imkanı

Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, Foresta Sarıyer'den ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara 240 aya varan vade imkanı ile 0.001'den başlayan faiz oranı kolaylığı sunarak büyük avantaj sağladıklarını ifade ediyor. 


Foresta Sarıyer'de bahçe katı stüdyo daireler özel fiyatlarla, 1+1 daireler 280 bin ila 300 bin TL, 2+1 daireler 340 bin ila 390 bin TL, 3+1 daireler ise 440 bin ila 465 bin TL aralığında satışa sunuluyor. Lokasyonu ve proje nitelikleri itibariyle sürekli değer kazanan Foresta Sarıyer, bugüne değin altından daha fazla değer kazanmış bulunuyor. 


Merkezi konum, kolay ulaşım

Karayolu, demiryolu ve deniz yolu ulaşımı Foresta Sarıyer'e en elverişli konumlarda yer alıyor. Yeni hizmete giren Çayırbaşı Tüneli ile Foresta Sarıyer'in Maslak'a ve Rumeli Feneri'ne olan mesafesi sadece 10 dakika. Metroya, Şehir Hatları'na ve İDO Sarıyer İskelesi'ne ise beş dakika mesafede bulunuyor.



TURYAPI İnşaat - 1976 yılında temelleri atılan TURYAPI İnşaat, yapı sektöründe 36 yıldan bu yana sağlamlığın ve güvenin teminatı olarak faaliyet göstermektedir. Zamana dayanıklı ve yaşanabilir estetik konutlar inşa etmek misyonuyla hareket eden TURYAPI İnşaat, kuruluşundan bugüne İstanbul, Ankara, İzmit ve Zonguldak'ta 4000 konuta imza atmıştır. Özellikle birinci derecede deprem bölgelerinde hayata geçirdiği sağlam konutlarla adından söz ettiren TURYAPI, bu bölgelerde tünel kalıp sistemini kullanarak en ileri teknolojik yöntemlerle konut inşa etmektedir. 36 yıllık tecrübesi ve uzman kadrosuyla her geçen gün daha büyük projelere imza atan TURYAPI, hızla büyüyen örnek bir kurum olarak dünyada gelişen yeni teknolojileri Türkiye'de hayata geçirmekte, sektörel normların ilerlemesine katkı sağlamaktadır. 


www.foresta.com.tr

Tel : 0212 342 01 50 - 342 25 98 (pbx)

GSM : 0549 717 70 47


projeye sor



Geri Dön