18 / 04 / 2024

foresta sarıyer satılık

foresta sarıyer satılık

Teslime hazır Foresta Sarıyer'in bahçe daireleri satışta Metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer'in satışa sunulan normal dairelerinin tükenmesinin ardından bahçe ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için bahçe katlar satışa sunuldu...

Turyapı'nın Foresta Sarıyer'den sonraki projesi Foresta Datça olacak!

TURYAPI, metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer'i vaat ettiği tarihte tamamlayarak sahiplerine teslim etti. Turyapı'nın Foresta Sarıyer'den sonraki projesi ise Foresta Datça olacak...

Turyapı Foresta Sarıyer satış ofisi! 320 bin liraya!

Turyapı Foresta Sarıyer satış ofisi ile 0212 342 01 50 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Turyapı Foresta Sarıyer projesinde konut fiyatları 320 bin liradan başlıyor...

Foresta Sarıyer fiyat listesi! 0,01 faiz, 240 ay vade imkanı!

Turyapı kalitesi ve güvencesiyle Sarıyer'in el değmemiş doğasında, Koç Üniversitesi Batı Kampusü'ne komşu konumda yer alan Foresta Sarıyer, üniversite gençliği için dört dörtlük doğal ve konforlu bir yaşam merkezi olarak fark yaratıyor.

Sarıyer Foresta ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

İstanbul'da doğası bozulmamış bir ortamda sağlam bir zemin üstünde yükselen Foresta Sarıyer, metropol içinde doğal yaşam imkanı sunmanın yanı sıra sağlam zemini ve yüksek inşaat kalitesiyle depreme karşı çifte güvenlik avantajı sunuyor.

Turyapı Foresta Sarıyer projesinde 340 bin TL'ye 2+1 daire!

İstanbul'da doğası bozulmamış, havası temiz bir ortamda yaşamak isteyenler için Turyapı, metropol içinde doğal yaşam ayrıcalığı sunan Foresta Sarıyer'i hayata geçiriyor....

Turyapı Foresta Sarıyer'de KDV artışı yok! 280 bin TL'ye!

Yeni yılla beraber konut piyasasında KDV oranlarının metrekare fiyatlarına bağlı olarak yüzde 18'e varan oranlara ulaşması, Foresta Sarıyer'den konut sahibi olmak isteyenler için geçerli olmayacak. 2013 yılında da Foresta Sarıyer'de KDV oranları aynı kala

Foresta Sarıyer daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

Sarıyer'in el değmemiş nadir yeşil köşelerinden birinde yükselen Foresta Sarıyer, 240 aya varan vade kolaylığı ve 0.01'den başlayan faiz oranlarıyla metropol içinde yeni bir yaşam tarzını tercih edenlere bulunmaz bir fırsat sunuyor...

Sarıyer Foresta'da genç kuşak! 235 bin TL'ye 1+1!

Üniversiteliler için trend yaratan doğal yaşam merkezi: Foresta Sarıyer...

Foresta Sarıyer Evleri'nde 20 yıl vade! 235 bin TL'den başlıyor!

Sarıyer'de Turyapı tarafından inşa edilen Foresta Sarıyer Evleri'nde daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. 20 yıl vade uygulanıyor...

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

Seba Office Boulevard satılık!

Ofis alanları 116 metrekareden başladığı proje Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje İstanbul Sarıyer ilçesinde yer alıyor. Seba Office Boulevard satılık fiyatlar metrekare birim bazında 3 bin 500 dolardan oluşuyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

İlimtepe Sarıçam Evleri satılık!

İlk etabında 156 adet daire bulunan proje Adana'nın Sarıçam İlçe' sine bağlı Sofulu 'da yükseliyor. İlimtepe Sarıçam Evleri satılık toplam 3 bin adet daireden oluşuyor.

Sarıçam İlimtepe Konutları satılık!

İlk etabında 156 adet dairenin yer aldığı proje 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor. Sarıçam İlimtepe Konutları satılık fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor.

İlimtepe Konutları Sarıçam satılık!

İlimtepe Konutları Sarıçam satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Yaklaşık 3 bin adet konutun yer aldığı proje 10 bin 706 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Yozgat Sarıkaya TOKİ Evleri satılık!

Yozgat Sarıkaya TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 61 bin 073 TL'den başlıyor. Yozgat Sarıkaya TOKİ Evleri 'nde toplam 90 adet konut açık satışa sunuluyor.

1998 yılında Sarıyer Göl Evleri satışa sunulmuş!

1998 yılında inşa edilecek Sarıyer Göl Evleri satışa sunulmuş. 6 blokta, 6 değişik tipte 120 daireden oluşacak sitedeki daireler bin 500 dolardan (396 milyon lira) başlayan taksitlerle satılacakmış.

Eclipse Maslak Business satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer-Maslak'ta inşa edilen Eclipse Maslak Business satılık ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.

Seyrantepe Nidapark satılık daire!

Nidapark Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer İlçesi'ne bağlı Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Seyrantepe Nidapark satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den meydana geliyor.

Sarıyer Panorama Home satılık daire!

Sarıyer Panorama Home satılık daireler 284 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Sarıyer Panorama Home projesi İstanbul ' un Avrupa yakasında Sarıyer bölgesinde inşa ediliyor...

foresta sarıyer satılık Haberi

foresta sarıyer satılık

Teslime hazır Foresta Sarıyer'in bahçe daireleri satışta Metropol içinde doğal yaşam imkanı sunan Foresta Sarıyer'in satışa sunulan normal dairelerinin tükenmesinin ardından bahçe ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için 1+1 ve 2+1 dairelerin satışı başladı. 



Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısır kaya plajlarına komşu olan projede ev sahibi olmak isteyen kesimlere ve yatırımcılara 120 aya varan vade imkanı ve yüzde 0.01'den başlayan faiz imkanı sağlanıyor. Çayırbaşı Tüneli ile Maslak'a ve Rumeli Feneri'ne 10 dakika mesafede olan Foresta Sarıyer, metroya, Şehir Hatları'na ve İDO Sarıyer İskelesi'ne ise beş dakika mesafede bulunuyor. 

Foresta Sarıyer 2015 yılında tamamlanacak olan 3. Boğaz Köprüsü ile İstanbul'un 3. havalimanına da yakın mesafede. 



Telefon : 0212 342 01 50 - 342 25...