23 / 04 / 2024

Sarıyer Panorama Koç Life projesi!

Sarıyer Panorama Koç Life projesi!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

Sarıyer Panorama Koç Life projesi 2014 yılının sonunda teslim ediliyor. Beyaz eşyalı ve mobilyalı olarak teslim edilecek olan Sarıyer Panorama Koç Life projesinde metrekaresi 6 bin 300 lira...




Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panorama Koç Life projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy bölgesinde inşa ediliyor. Sarıyer Panorama Koç Life projesi 6 blok olarak inşa ediliyor.


Sarıyer Panorama Koç Life projesi konut ve ticaret alanlarından oluşuyor. Sarıyer Panorama Koç Life projesinde bloklar 4 katlı olarak tasarlandı. Sarıyer Panorama Koç Life projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 300 lira olarak belirtiliyor.


Sarıyer Panorama Koç Life projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Sarıyer Panorama Koç Life projesi içerisinde yüzme havuzu, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Sarıyer Panorama Koç Life projesinin satış ofisi ile 0282 654 50 54 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Sarıyer Panorama Koç Life projesi 7 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Sarıyer Panorama Koç Life projesinde daireler mobilyalar ve beyaz eşyalarla birlikte teslim ediliyor. 304 adet konut ve 24 adet dükkanın yer aldığı Sarıyer Panorama Koç Life projesinde teslimler 2014 yılının sonunda yapılıyor.



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'DA izlemek için tıklayın



Sarıyer Panorama Koç Life projesi nerede? 

Sarıyer Panorama Koç Life projesi adres : Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul



Sarıyer Panorama Koç Life projesi iletişim

Telefon: 0 282 654 50 54

Web: www.panaromalife.com


projeye sor



Geri Dön