24 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi 5 Yıldız aldı! 215 bi

Sarphan Finans Park 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi 5 Yıldız aldı! 215 bi

İstanbul Ataşehir'e taşınan Türkiye'nin yeni finans merkezinin kalbinde,  her ayrıntısı modern ve elegant bir mimari yaklaşımla tasarlanan  ödüllü yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park yükseliyor



2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi 5 Yıldızlı ödülüne hak kazanan Avrupa'nın en prestijli projesi Sarphan Finans Park'ın lansman toplantısı Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşti. İlklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta, lüksün sınırlarını zorlayan beş yıldızlı rezidans, finans ve ekonomi dünyasının merkezinde yer alan beş yıldızlı ofis alanları ve her türlü konforu sunan beş yıldızlı
bir otel yer alacak.

Sarp Group'un Türkiye ekonomisine yön veren Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'ın yer alacağı Türkiye'nin yeni finans merkezine komşu Ataşehir mevkinde  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, İstanbul Anadolu Yakası'nın yıldız projesi olarak öne çıkıyor.

Beş yıldızlı yaşam ve konfor
"2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri" Karma Kullanım Kategorisi'nde "5 Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi" ödülüne hak kazanan Sarphan Finans Park bünyesinde 54 katlı, kat bahçeli ve her türlü konforu içeren Sarphan Finans Park Rezidans, İstanbul Anadolu Yakası'nın 5 yıldızlı en lüks oteli Sarphan Finans Park Otel ve Türkiye'nin yeni finans merkezine komşu, 5 yıldızlı ofis konforuna sahip Sarphan Finans Park Ofis; ayrıca rezidans,  otel ve ofis bloklarının altında sıra dükkanlardan oluşan bir AVM yer alıyor.

Ayrıcalıklı rezidans yaşamı
54 katlı mimarlık harikası Sarphan Finans Park Rezidans'ta her türlü rezidans hizmeti, Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarının yer alacağı alışveriş merkezi, şık sosyal mekanlar, yeşil peyzaj, kapalı ve açık havuz, spor kompleksi, fitness salonu, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, 10 katlı otopark, bodrum katlarında her daire için depo alanı, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı, yangın yönetmeliğine uygun sprinkler yangın söndürme sistemi, daireden daireye ve daireler ile mağazalar arasında kapalı devre iletişim gibi hayatı kolaylaştıran birçok özel imkan bulunuyor.

Sarphan Finans Park Rezidans'ın her türlü ihtiyaca cevap veren, ince bir zevkle tasarlanmış stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 ferah ve geniş dairelerinde en küçük ayrıntısına kadar eksiksiz bir konfor sunuluyor. Toplam 340 konutun yer aldığı Sarphan Finans Park Rezidans'ta konut alanları stüdyo dairelerde 40 m2, 1+1 dairelerde 62-65  m2, 2+1 dairelerde 98-140 m2, 3+1 dairelerde ise 118-173 m2 arasında değişiyor.

Finans Parkta stüdyo evler 215 bin TL ile 250 bin TL; 1+1 evler 320 bin TL ile 390 bin TL; 2+1 evler 555 bin TL ile 750 bin TL; 3+1 evler 710 bin TL ile 870 bin TL arasındaki fiyatlarla satılıyor.

Finans Parktan ev almak için nakit veya banka kredili ödeme yapıldığında yüzde 3lük bir indirim söz konusu olabiliyor. Banka kredisi ile ödeme yapıldığında yüzde 25 peşinat veriliyor. Kalan tutar için 120 aya yüzde 1,01le taksit yapılıyor.

Finans merkezinin kalbinde iş imkanı
İstanbul Anadolu Yakası'na taşınacak Türkiye'nin yeni finans ve ekonomi merkezine komşu olan Sarphan Finans Park Ofis, modern görünümü zarif bir mimari anlayışla bütünleştiren işlevsel tasarımı ile öne çıkıyor ve Sabiha Gökçen Havaalanı ile metroya çok yakın olan stratejik konumu sayesinde iş çevrelerine bir çok avantaj sağlıyor.

Toplam 13 kattan oluşan Sarphan Finans Park Ofis'te 4 kat otopark, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanıma sahip ofisler, süs havuzu, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teraslar ve kat bahçeleri, panoramik asansörler, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Kat bahçelerine açılan ofis katlarının ferah bir iş ortamı yarattığı, toplam 123 ofisten oluşan Sarphan Finans Park Ofis, iş ve ekonomi dünyasının yeni merkezine komşu olmanın avantajlarını beraberinde getiriyor, şirketlerin değerine değer katmayı hedefliyor.

Anadolu yakasında beş yıldızlı konaklama
İlklerin buluştuğu otel olma anlayışıyla tasarlanan Sarphan Finans Park Otel ise harikulade mimarisi, her detayı üstünde titizlikle düşünülmüş konforlu odaları ve ayrıcalıklı hizmetleriyle İstanbul Anadolu Yakası'nda eşsiz bir konaklama seçeneği sunuyor.

Sarphan Finans Park Otel; lüks restoran, fitness merkezi, SPA, kapalı ve açık havuz, otel içinden erişilebilen mağazalar gibi imkanlarla konuklarına otel bünyesinde her türlü ihtiyaçlarını karşılama avantajı sunuyor. Otel çatısında yer alan helikopter pisti ise istenilen yere kolay ve hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlıyor. 20 kattan oluşan Sarphan Finans Park Otel, birinci sınıf restoran, kahvaltı salonu, kafe, havuz bar, kapalı ve açık havuz, sauna, buhar odası, masaj odaları, hamam, kuaför, fitness salonu, dört mağaza, kapalı otopark ve helikopter pistine sahip bulunuyor.  

Yoğun ilgi görüyor
Sarphan Finans Park'ta satışlar başlamış bulunuyor. Öte yandan, ayrıcalıklı rezidans yaşamı, avantajlı iş imkanları ve beş yıldızlı konaklama seçeneğiyle her açıdan mükemmel bir yaşam ve iş merkezi olarak öne çıkan ve Avrupa'nın en prestijli ödülüne sahip olan Sarphan Finans Park, yalnızca yurtiçinde değil yurtdışında da yoğun ilgi ile karşılanıyor. İstanbul Anadolu Yakası'na odaklanan yabancı iş çevreleri ve yatırımcılar tercihlerini Sarphan Finans Park'tan yana kullanıyor.

Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen lansman toplantısında söz alan Sarp Group yetkilileri, Sarphan Finans Park'ın rezidans, otel ve ofis alanlarının beş yıldızlı bir mimari tarzla tasarlandığını ve beş yıldızlı hizmet anlayışını hedeflediğini belirterek, "2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde "5 Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi" ödülüne layık görülmelerinin bunun göstergesi olduğunun altını çiziyorlar.

www.sarpgroup.com.tr

444 47 33


Geri Dön