25 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park ödeme planı!

Sarphan Finans Park ödeme planı!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Sarphan Finans Park ödeme planı kapsamında projedeki dairelerin ödemelerinde banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve de 3+1 şeklinde tasarlandı



Sarphan Finans Park projesi,  Sarp Group  tarafından inşa ediliyor. Sarphan Finans Park ödeme planı kapsamında detaylardan önce projeden bahsedelim. 


Sarphan Finans Park Evleri, kapsamında rezidans dairelerin yanı sıra otel, ofis ve alışveriş merkezi alanları bulunuyor. 


Sarp Group Sarphan Finans Park projesi, Ataşehir'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alıyor. Sarphan Finans Park Ataşehir satılık daire tipleri 2+1 ve de 3+1 şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı.


 Sarphan Finans Park ödeme planı!


3 bloktan meydana gelen Ataşehir Sarphan Finans Park projesinde rezidans bloğu 54 katlı, ofis bloğu 13 katlı ve de otel bloğu ise 20 katlı tasarlandı. 


Sarphan Finans Park ödeme planı

Sarphan Finans Park ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Toplamda arsa alanı 21 bin metrekare olan Sarphan Finans Park Rezidans satış fiyatları 830 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında fitness merkezi, alışveriş alanları, oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, sauna ve buhar odası bulunuyor.


Sarp Group Sarphan Finans Park adres: 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Sarp Group Sarphan Finans Park iletişim 

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr


projeye sor



Geri Dön