16 / 04 / 2024

Sarphan Finanspark ne zaman teslim!

Sarphan Finanspark ne zaman teslim!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finanspark

Sarphan Finanspark ne zaman teslim edilecek diye merak edenler için projede konutların 2014 yılının Ağustos ayında teslim edileceği cevabı veriliyor. Proje Ataşehir' de hayata geçiriliyor...




Sarp Group tarafından hayata geçirilen  Sarphan Finanspark  Residence, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir bölgesinde inşa ediliyor. Sarphan Finanspark ne zaman teslim sorusuna Ağustos 2014 cevabı veriliyor.


Ataşehir Sarphan Finanspark  projesinde 3 blok yer alıyor. Ofis, konut, AVM, otel alanlarının bulunduğu Sarphan Finanspark projesi 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Sarphan Finanspark Evleri'nde konutların bulunduğu blok 54 katlı, ofislerin bulunduğu blok 13 katlı ve otel kısmının yer aldığı blok ise 20 katlı olarak yükseliyor.


Sarphan Finanspark ne zaman teslim?


Sarphan Finanspark ne zaman teslim: 2014 yılının Ağustos ayı.


Sarphan Finanspark'ta stüdyo ve 1+1 dairelerin tamamı satıldı. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışının devam ettiği Sarphan Finanspark'ta yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar banyosu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Sarphan Finanspark satış fiyatları bilgisine göre projede yer alan 2 oda 1 salon daireler 820 bin TL ile 880 bin TL arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Sarphan Finanspark ulaşım!

Adres: 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Sarphan Finanspark ne zaman teslim!


Sarphan Finanspark iletişim bilgileri!

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön