25 / 04 / 2024

Sarphan Finanspark ödeme planı!

Sarphan Finanspark ödeme planı!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Sarphan Finanspark ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. 3 blok halinde inşa edilen Sarphan Finans Park projesi ofis, rezidans otel ve ticari birimlerden meydana geliyor



Sarphan Finans Park projesi İstabul Anadolu yakasında Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi bölgesinde inşa ediliyor. Sarphan Finanspark ödeme planına geçmeden önce projeden bahsedelim.


3 blok halinde yükselen Sarphan Finanspark Ataşehir 57 katlı rezidans bloğu, 13 katlı ofis bloğu ve 20 katlı otel bloğu halinde tasarlandı. Proje  Sarp Group  tarafından hayata geçiriliyor.


Ofis, rezidans, otel ve ticari alanlardan meydana gelen Ataşehir Sarphan Finanspark'ta stüdyo, 1 oda 1 aslon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Sarphan Finans Park satılık daire fiyatları 1 milyon 50 bin TL'nde başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Sarphan Finanspark Ataşehir ne zaman teslim sorusuna Ağustos 2014 olarak yanıt veriliyor.


Sarphan Finanspark ödeme planı!

Sarphan Finanspark ödeme planı kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Projede banka kredisi kullanmakta mümkün. Bir diğer seçenek ise yüzde 50 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise 15 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Bu ödeme planını tercih edenlere de yüzde 5 indirim imkanı sunuluyor. 


Sarphan Finans Park Ümraniye nerede?


3317 Ada 5 Parsel Site Mahallesi. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye - İstanbul


Sarphan Finans Park Ümraniye telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr


projeye sor



Geri Dön