25 / 04 / 2024

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Ahmed K. Al-Rubaye tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Ahmed K. Al-Rubaye tarafından kuruldu. 

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRIMENKUL DANISMANLIGI a-) Sirket ; bina,arsa ve araziler ile teçhizatın degerlemesini mevzuatın öngördügü sekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden ilgilikisi ,kurum ve kuruluslara sunabilir bu kisiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir. b-) Sirket gayrimenkullerle ilgili piyasa arastırması, fizibilite çalısması, gayrimenkul ve buna baglı hakların hukuki dururmunun analizini,bos arazi ve gelistirilmis proje degeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım degeri analizi gibi alanlarda danısmanlık hizmeti verebilir. c-) Sirket amaç ve konusunu gerçeklestirebilmek için , gerekli makine, teçhizat ve donanımı, araç ve....... anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön