19 / 04 / 2024

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...



Yurt içi ve yurtdışında gerçekleştirdiği projeler, Mudanya'da yaptığı yaşam alanlarıyla markalaşan Birel İnşaat, 41. yılında da göz dolduran yatırımlara devam ediyor. Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak. 


Arnavutköy, Yıldıztepe ve Halitpaşa kesişimin tam merkezinde; 17.000 m2 alanda yükselecek SeaMarine; az katlı, minimalistik hatlara sahip, Bauhaus kimliğini taşıyan modern bir mimari ile tasarlandı. 


Her açıdan panoramik deniz manzarasının evlerin içine dolduğu SeaMarine'de yeşil alanlar ve seyir terasları cömert bir mimariyle sunulmuş. 


YÜKSEK KONFOR


Konut projelerinde fark yaratan bakış açısıyla 'Başka Mimarlık' imzası taşıyan SeaMarine'in konsepti daha az katlı, daha yatay, daha geniş, daha aydınlık, daha yeşil, daha mavi... Tüm detayları ile hayata yüksek konfor katmayı hedefleyen Birel İnşaat, doğru lokasyon, kaüteli malzeme ve incelikli işçiliği teknolojik altyapı ile destekliyor. 


LÜKS SEGMENT


Ürettiği projelerde konut standartlarına yeni tanımlar getirdiklerini belirten Birel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Birol Birinci," Mudanya Saraylar, denize sıfır lokasyonu üe şimdiden bir simge yapı haline geldi, Mudanya lüks konut segmentinde ise bir ilk oldu. 


Hem projelendirme hem de satış sürecinde iyi bir grafik çizdi. SeaMarine, Birel İnşaaat'ın 41 yıllık deneyimi ile lüks konut segmentinde gerçekleştirdiği en prestijli projelerden biri. Toplam 72 yaşam alam bulunuyor. Açık, kapalı otoparkların yanında, açık- kapalı yüzme havuzları, açık - kapalı spor alanları , fitness studio, SPA, oyun sahaları, cafe ve dinlenme üniteleri, shuttle servis gibi yaşam kalitesini arttıracak bölümler de bulunuyor. 

7/24 güvenlik hizmetinin sunulacağı SeaMarine, Mudanya'nın yeni ikonu olacak" dedi. 


Olay Bursa



Geri Dön