27 / 04 / 2024

Seat’tan geniş ailelere özel fiyat! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Seat’tan geniş ailelere özel fiyat! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

İspanyol otomotiv devi Seat’nın en yeni orta segment SUV modeli Tarraco’nun eylül ayı fiyatı açıklandı. İşte, Seat Tarraco’un 22 Eylül 2022 fiyat listesi…



Seat’tan geniş ailelere özel fiyat! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Seat tarafından 2018 yılından beridir satışta olan bir orta segment crossover SUV modeli olan Tarraco, en güncel teknolojik özellikleriyle yeniden dizayn edildi.

Katlanan 7 koltuk seçeceğiyle geniş ailelerin vazgeçilmezi olan Seat Tarraco, yük taşımak için de tercih sebebi

760 litre bagaj alanıyla gelen Seat Tarraco, koltukları katlandığında da 1920 litreye yükselebilen bir taşıma alanı sunuyor.

Son teknoloji kullanılarak üretilen sensörler eşliğinde otomatik yönlendirme seçeneğiyle satılan Seat Tarraco, arkasında bir römork olduğunda bile park etmesi en zor olan yerlere girebilir.

Adaptif Hız Sabitleyici, Ön Bölge Asistanı ve Şerit Takip Asistanı ile sürüş konforunuzu zirveye çıkaran Seat Tarraco, 9.2 inç multimedya ekranı ile akıllı telefon uygulamalarına kolayca erişebiliyorsunuz.

Ön ve arkadaki ısıtmalı koltuklar soğuk mevsimlerde her zamankinden daha rahat yolculuk sağlarken Tarraco’da, ellerinizden paketler olduğunda, bagajı ayağınızla açıp kapatabilme özelliği de bulunuyor.

Peki Seat Tarraco’nun teknik özellikleri neler? İşte, Seat Tarraco’nun teknik özellikleri ve 22 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön