20 / 04 / 2024

Seba Carina'da metrekaresi 5 bin 500 dolara!

Seba Carina'da metrekaresi 5 bin 500 dolara!

Sarıyer İstinye’de 4 yıl önce Seba Vista konut projesine imza atan şirket, bu sefer Tarabya Ferahevler’de Seba Carina adında yeni bir konut projesine start verdi.



Sarıyer İstinye’de 4 yıl önce Seba Vista konut projesine imza atan şirket, bu sefer Tarabya Ferahevler’de Seba Carina adında yeni bir konut projesine start verdi. Proje, 8 dönüm arazi üzerine konumlandırıldı. Seba Carina projesi, 19 bahçe dubleks, 19 da çatı dubleks olmak üzere toplam 38 daireden oluşuyor. Toplam 10 blok şeklinde tasarlanan projenin 9 bloğunun her birinde 4 daire, bir bloğunda da ise 2 daire yer alıyor.  


Brüt; 201 metrekare 3,5+1 şeklinde bahçe dubleks ve brüt 236 metrekare 4+1 şeklinde çatı dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı projenin, Eylül 2017’de teslim edilmesi planlanıyor. Metrekaresi 5500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede yer alan dairelerin 26’sı lansman öncesi satıldı. Projede açık & kapalı yüzme havuzu, fitness center, çocuk parkı..gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


24 saat güvenlik hizmetinin de olduğu projede; kapalı otopark alanında her daireye iki araçlık park alanı sunuluyor. Seba Carina, Tarabya sahiline 1200, metroya ise 1500 metre mesafede yer alıyor. 


Tarabya’ya değer katacak bir projeye imza attıklarını vurgulayan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, “Derbent ve Armutlu bölgeleri hariç, önümüzdeki dönemde Sarıyer bölgesinde yeni konut projeleriyle adımızdan söz ettireceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.



PROJE KÜNYESİ

PROJENİN ADI:                Seba Carina

PROJENİN ADRESİ:          Tarabya Ferahevler

YÜKLENİCİ:                     Seba İnşaat

ARSA SAHİBİ:                  Seba İnşaat

MİMARİ TASARIM:           Tiba Mimarlık

ARSA ALANI:                   8,020 m2

İNŞAAT ALANI                 13.059,66m2

SATILABİLİR ALAN:          8887,44m2

BLOK ADEDİ:                   10

DAİRE ADEDİ:                   38

DAİRE TİPİ:                      Bahçe Dubleks & Çatı Dubleks

DAİRE M2’LERİ:                Bahçe Dubleks (3.5+1) 200,60m2 & Çatı Dubleks (4+1) 236,19m2

SOSYAL ALANLAR:          Kapalı Otopark, Çocuk Parkı, Açık & Kapalı Yüzme Havuzu, Café, Spor Salonu, Vitamin Bar

 



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı 


Sarıyer'de yaptığı konut projeleriyle tanınan Seba İnşaat, Seba Carina projesiyle bölgeye dönüş yaptı. Sarıyer istinye'de dört yıl önce Seba Vista konut projesine imza atan şirket, bu sefer Tarabya Ferahevler'de Seba Carina adında yeni bir konut projesine başladı. Proje, 8 dönüm arazi üzerine konumlandırıldı. 


Seba Carina projesi, 19 bahçe dubleks, 19 da çatı dubleks olmak üzere toplam 38 daireden oluşuyor. 

Toplam 10 blok şeklinde tasarlanan projenin dokuz bloğunun her birinde dört daire, bir bloğunda ise iki daire yer alıyor. Eylül 201/de teslim edilmesi planlanan, metrekaresi 5 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede yer alan dairelerin 26'sı lansman öncesi satıldı. Seba Carina, Tarabya sahiline bin 200, metroya ise bin 500 metre mesafede yer alıyor. Tarabya'ya değer katacak bir projeye imza attıklarını vurgulayan Seba inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, "Derbent ve Armutlu bölgeleri hariç, önümüzdeki dönemde Sarıyer bölgesinde yeni konut projeleriyle adımızdan söz ettireceğiz" diyor. 


Ekonomist 



Geri Dön