18 / 04 / 2024

Seba Office Boulevard fiyat bilgisi!

Seba Office Boulevard fiyat bilgisi!

Firma: Seba İnşaat

Proje: Seba Office Boulevard

Seba Office Boulevard fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sarıyer Ayazağa'da inşa ediliyor olan Seba Office Boulevard projesinde ofis ve ticari birim alanları bulunuyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer Ayazağa'da yükselen Seba Office Boulevard projesi  Seba İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Seba Office Boulevard projesinde 204 bağımsız birim bulunuyor.


Seba Office Boulevard fiyat bilgisi öncesinde proje detaylarına yer verelim. Ofis ve dükkanların yer aldığı Seba Office Boulevard projesi 24 bin 621 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Seba Office Boulevard Ayazağa projesinde ofisler 116 metrekare ile 1086 metrekare arasında, dükkanlar ise 60 metrekare ile 100 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.



Seba Office Boulevard fiyat bilgisi!


Seba Office Boulevard Ayazağa projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard Ayazağa teslim tarihi 2017 yılı Mayıs ayı olarak belirtiliyor.


Toplam inşaat alanı 103 bin 750 metrekare olan Seba Office Boulevard Ayazağa projesinde otopark, toplantı salonu, konferans salonu, fitness center gibi ortak kullanım alanları olacak.




Seba Office Boulevard adres: Ayazağa Mah. Cendere Cd. Yolu No:13 Sarıyer İstanbul (TV8 karşısı)



Seba Office Boulevard iletişim

Telefon: 0212 323 03 03

Web: http://www.sebainsaat.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön