18 / 04 / 2024

Seba Office Boulevard'ın 16 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı!

 Seba Office Boulevard'ın 16 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı!

200 milyon dolar satış değerine sahip olan Seba Office Boulevard projesi, Index Grup ile Seba İnşaat imzasını taşıyor. Proje toplam 188 adet ofis, 3 adet restoran ve 13 adet dükkandan oluşuyor...



TÜRKİYE'nin lider bilişim teknolojileri grubu Index Grup, inşaat sektörünün güvenilir markası Seba İnşaat ile ofis, restoran ve dükkanlardan oluşacak Seba Office Boulevard projesini hayata geçirdi.


Tamamen ofis…


Tamamen ofis alanından oluşacak Seba Office Boulevard projesi Kağıthane Cendere'de, 24 bin 651 metrekarelik alan üzerinde yükselecek. 200 milyon ABD Doları satış değeri hesaplanan projede yatay konsept öne çıkıyor.


16 bin metrekare yeşil alan


Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, “16 bin  metrekare yeşil alanı, ortak sosyal alanları ve tam bahçe kullanımı gibi öğeleriyle projemiz iş ile yaşam dengesini yenilikçi bir yaklaşımda buluşturacak” dedi. Index Grup CEO'su Erol Bilecik ise şunları söyledi: “Seba Office Boulevard tam kapsamlı ofis projesinin ülkemize, ortalarımıza ve değerli yatırımcılarımıza hayırlı olmasını dilerim.”


Daha şimdiden ödülleri topladı


TOPLAM 66 bin 750 metrekare satılabilir alan, 5 adet blok ve 204 adet bağımsız bölümden oluşan proje, 188 adet ofis, 3 adet restoran ve 13 adet dükkan olarak inşa edilecek. Cendere Kentsel Planlama  Projesi kapsamındaki ilk iş yeri projesi olan Seba Office Boulevard'ın 1 Mayıs 2017'de tamamlanması hedefleniyor. Projenin mimari tasarımı  European Property Awards tarafından ödüle layık görüldü. 


Kuzey Ormanları’nın taze hava akışı...


PROJENİN mimari tasarımını üstlenen Koray Yavuzer, Seba Office Boulevard'a dair şu bilgileri paylaştı: “Seba Office Boulevard'ı gökdelen ve plazalarda yer alan ofislere kıyasla çok daha insancıl, hızlı, fonksiyonel ve verimli bir yaklaşım olan ‘yatay ofis' konsepti ile tasarladık. Kuzey Ormanları'ndan gelen taze hava akışını kesmeyen, az katlı yatay projemizde yer alan ofisler sundukları orman manzarasıyla üretkenliğe ilham katacaktır.”



Akşam


Geri Dön