19 / 03 / 2024

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Firma: Space Gayrimenkul

Proje: Secret Garden Residences

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.



Son dönemde Avrupa’nın en çok yatırım çeken ülkeleri arasında yer alan Montenegro’da yaratıcı mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı yaşam tarzı ile fark yaratan“Secret Garden Residences” projesinin Türkiye’deki satışlarını üstlenen gayrimenkul sektörünün en gözde  Türk markalarından Space Gayrimenkul, vizyoner ve yenilikçi yaklaşımını korumayı sürdürüyor. Son bir yıl içinde yurtdışı çalışmalarını ciddi anlamda arttıran,  Amerika ve Avrupa'da farklı birçok şehirde temsil ettiği prestijli projelerle dikkat çeken Space Gayrimenkul;Son projesi Montenegro ‘’Secret Garden Residences’’i, MUDO Concept’in iş birliği ile gerçekleştirdiği davetle, basına ve davetlilere tanıttı. MUDO Concept Maslak’ta 16 Nisan’da gerçekleşen lansman, davetliler tarafından yoğun ilgi gördü… 

Secret Garden Residences ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Secret Garden Residences ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Secret Garden Residences, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşan, Montenegro’nun geleneksel mimarisinden esinlenilmiş, yaklaşık 150 konutun bulunduğu butik bir proje. Fiyat aralıkları  50-200 bin Euro arasında değişen daireler iyi bir yatırım aracı olmasının yanı sıra ülkede şirket kurmak isteyenler için de imkan sağlıyor. Montenegro’nun şu an olmasa bile yakın gelecekte Avrupa Birliği serbest dolaşım izni sağlayabilecek veya tam üyelik haklarını alabilecek ülkelerin başında geldiğini de unutmamak gerekiyor. Proje’nin bir başka avantajı ise dairelerin MUDO Concept tarafından hazır mobilya paketleri ile sunulacak olması.

Secret Garden Residences ın Türkiye lansmanı yapıldı!

 

Potansiyel Alıcı – Yatırımcı Profilleri

Yüksek Bütçeli Yatırımcı (500 bin Euro+): Dünya’nın her yerinde yatırım yapma imkânı ve vizyonu olan, döviz bazlı getiri ve değer artışı hedefleyen yüksek bütçeli yatırımcılar için Montenegro’da yatırım yapmak için doğru zaman; Şu an için hala uygun fiyatlar. Projeden çoklu daire alımı yaparak yatırımlarını Avrupa’da değerlendirebilirler.

Orta Bütçeli Kullanıcı-Yatırımcı (150 bin Euro – 500 bin Euro): Yılın belirli dönemlerinde İstanbul’dan 1,5 saat uzaklıkta, yurtdışında gidebileceği bir evi olsun isteyen ve bunun için Bodrum ve Alaçatı gibi yerlerden ev alacak kadar bütçesi olan yatırımcılar için iyi bir fırsat. Hem evde kalarak hem de boş olduğu dönemlerde kiralama yaparak Euro kazanmak isteyen kişilere uygun.

Küçük Bütçeli, Yeni/Genç Yatırımcı: (10 bin Euro – 150 bin Euro): Gayrimenkule yatırım yapmayı düşünen ve parasını yurtdışında Euro bazlı değerlendirmek isteyen genç profesyoneller, beyaz yakalılar için iyi bir başlangıç noktası. Projeden, 60 bin Euro’ya ev sahibi olabilirler. Ayrıca arkadaşlarıyla birlikte şirket kurup daha küçük miktarlarla ortak yatırım yapmak isteyenler için de bir fırsat. Örneğin, 3 arkadaş bir araya gelerek şirket kurabilir ve oluşturdukları fonla ortak daire(ler) alarak kira gelirinden hisse oranı karşılığında pay alabilirler.
 


Şirket Kurma Avantajları

 

-Satış fiyatları, yüzde 21 KDV dahil fiyatlardır. Yatırımcı, gayrimenkulü şirket üzerine aldığı takdirde, ileride yapacağı kiralamalarda fatura kestikçe KDV’yi kullanma şansına sahip olabilir.
-Arkadaşlar arasında ortaklaşa yatırım yaparak şirket hisse oranı üzerinden Euro bazlı kira geliri elde etme şansı da mevcut.

-Euro bazında yılda en düşük yüzde 7-8 getiri öngörüsü var.
-Turizm yatak kapasitesi yetersiz olan Tivat’ta, yönetim firması aracılığı ile Airbnb vb. kısa dönemli platformlardan kiralama yaparak yüksek doluluk oranı hedefleniyor.
-Değer Artışı – Avrupa Birliği’ne girme süresi yaklaştıkça metrekare fiyatları artacak. Mevcut piyasada yıllık ortalama yüzde 5 oranında emlak değer artışı görülüyor.

Secret Garden Residences fiyatları:

Ortalama metrekare liste fiyatı: € 2.300/metrekare
1+0 konutlar 60 bin Euro ile  75 bin Euro, 1+1 konutlar 115 bin Euro ile 145 bin Euro,  2+1 konutlar 155 bin Euro ile 185 bin Euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Secret Garden Residences ın Türkiye lansmanı yapıldı!

 

Peşin ödemede liste fiyatları üzerinden yüzde 12 indirim yapılan Secret Garden Residences projesinde yüzde 30 ve 24 ay vade imkanının yanı sıra kişiye özel ödeme planı da sunuluyor.

Secret Garden Residences ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Telefon: 0212 263 63 63

Web. www.spaceistanbul.com 


projeye sor



Geri Dön