25 / 04 / 2024

Seha Yapı'dan komşusuyla birlikte ev almak isteyenlere yüzde 2 indirim!

Seha Yapı'dan komşusuyla birlikte ev almak isteyenlere yüzde 2 indirim!

GELECEGİN projelerini üreten Seha Yapı, farklı projesindeki konutlar için 10'dan fazla ödeme seçeneğiyle herkesi ev sahibi yapıyor. Firma ‘Kendin Seç, Kendin Öde Menü’ alternatifi sunuyor..



İttifak Holding’in inşaat şirketi Seha Yapı, Konya ve çevresindeki konut projeleri için birbirinden avantajlı 10’dan fazla ödeme seçeneği olan bir kampanya başlattı. Seha Yapı, kampanya kapsamında; ‘Peşin ödeme’den ‘Gelir durumuna göre ödeme yapabilme’ye kadar uzanan bir yelpazede avantajlı ödeme olanakları sağlıyor.  Ayrıca; hayata geçirdiği ‘Kendin Seç, Kendin Öde Menü’ alternatifi ile de kişiye en uygun ödeme planının yanı sıra komşusuyla birlikte ev sahibi olmak isteyenlere %2 indirim sunuyor. 


Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı, uzun süre Konya’da satın alma alışkanlıklarının nasıl seyrettiğini gözlemlediklerini ve yaptıkları değerlendirmeler ile birlikte bu noktaya geldiklerini, uygun ödeme planları hazırladıklarını belirtti. Sabit gelirlilerden, esnafa, çiftçiden faizsiz ödemeyi tercih edenlere geniş bir grubun ihtiyaçlarına uygun bir kampanya düzenlediklerini ifade eden Lamcı, “Sanat yapılarından endüstriyel yapılara, alışveriş merkezlerinden modern yaşam alanlarına kadar inşaat sektörünün her alanında çevremize değer katmaya devam ediyoruz. Bu değerin bir parçası olmak isteyen herkesi de uygun koşullarla ev sahibi olmaya davet ediyoruz. Geleceğin projeleri olarak tanımlanan projelerimizde yaşam ayrıcalığını sağlamak için Seha Yapı’ya gelerek kendilerine en uygun ödeme planını çıkarmaları yeterli olacak. İddia ediyorum ki her çeşit müşteri grubu bu menüden rahatlıkla yararlanabilecek, birçoğu tamamlanmak üzere olan projeden konut sahibi olanlarsa birkaç ay içinde evlerine taşınabilecek” dedi. 


Birbirinden avantajlı menüler


Banka ödemeli menüde ödemeler 120 aya varan taksitlerle yapılabiliyor. Peşin ödeme yapmak isteyenlere ise %6 indirim imkânı sunan Seha Yapı,  ‘Faizsiz menü’ seçeneği ile de vade farkı olmadan 24 aya varan taksitlerle ödeme olanağı sağlıyor. Ödemelerinde şişkinlik istemeyenler için %25’i peşin ödemeli, kalan miktarın da ara ödemelerle birlikte 60 aya varan taksitle ödeme olanağının yanı sıra düzenli maaşı olanlara da %25’i peşin kalan tutarı ise 48 aya varan taksitle ödeme imkânı sunuyor. Çiftçileri de düşünen Seha Yapı, hasat mevsimini bekleyen çiftçiler için %25’i peşin olmak üzere kalan tutarı da 3 eşit takside bölerek ödemelerin hasat zamanına yapılmasına olanak tanıyor. Ayrıca yatırım amaçlı konut almak isteyenlere de 4 daire birden almaları halinde her konut için %4 indirim imkânı sağlıyor.


Gözlem


Geri Dön