25 / 04 / 2024

Şehir Işıkları Ataşehir satış ofisi!

Şehir Işıkları Ataşehir satış ofisi!

Firma: TG Yapı

Proje: Şehir Işıkları

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneğini barındıran ve TG Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de konumlandırılan Şehir Işıkları Ataşehir satış ofisi proje alanında bulunuyor...



Şehir Işıkları Ataşehir satış ofisi proje alanında yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen ve  TG Yapı  tarafından konumlandırılan  Şehir Işıkları  Ataşehir Evleri'nde toplamda 111 konut bulunuyor. 


Şehir Işıkları Ataşehir satış ofisi Ataşehir'de yer alıyor. Şehir Işıkları adres bilgilerine göre proje, Aşık Veysel mahallesinde yer alıyor. 


Ataşehir Şehir Işıkları satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Projede; auna, otopark,  oyun alanları, sinema salonu, güvenlik hizmeti, yüzme havuzu ve Türk hamamı ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Şehir Işıkları Evleri 3 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan bloklar 10'ar katlı olarak tasarlanıyor.


Ataşehir Şehir Işıkları nerede?


Ataşehir Şehir Işıkları nerede: Aşık Veysel Mah. Örnek Sok. No: 8 P.K: 34758 Batı Ataşehir / İstanbul


Telefon: 0216 315 84 84

Web Adresi: www.tgyapi.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön