20 / 04 / 2024

Şehitkamil Belediyesi'nden Mücahitler'e yeni park!

Şehitkamil Belediyesi'nden Mücahitler'e yeni park!

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mücahitler Mahallesi’nde yeni bir park-otopark yapım çalışmasında sona yaklaştı. Çalışmalarının yapıldığı park-otopark, önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak




Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mücahitler Mahallesi’nde yeni bir park-otopark yapım çalışmasında sona yaklaştı. Çalışmalarının yapıldığı park-otopark, önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak. Vatandaşlar ise yapılan park otopark çalışmasıyla birlikte yıllardır süren otopark sıkıntılarının son bulacağını söylediler.


DAHA MODERN BİR İLÇE İNŞA EDİLİYOR


Şehitkamil Belediyesi, park otopark çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. İlçe genelinde daha önce birçok mahalleye park-otopark çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Mücahitler Mahallesinde park otopark çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan park-otopark çalışmasıyla birlikte mahalle sakinleri ve esnaflar hem yeşil alan hem de otopark sıkıntılarının bir arada gideriliyor olmasından memnun kaldıklarını ifade ettiler. Yapılan çalışmayla birlikte daha modern bir ilçe inşa edildiklerini söyleyen vatandaşlar; “Yıllardır burada çalışıyoruz, her zamanda araçlarımızı park edecek sorunla karşılaşıyorduk. Gelen müşterilerde araçlarını durdurunca otopark sıkıntısı daha da artıyordu. Ancak yapılan yeni çalışmayla birlikte burada otopark sıkıntımız kalmayacak. Yapılan çalışma hem otopark hem de yeşil alan olacak. Genel olarak Şehitkamil Belediyemiz güzel projelere imza atıyor bu da o güzel projelerden birisi. Yapılan çalışmayla birlikte hem yeşil alan hem de otopark sıkıntımız gideriliyor. Daha önce bu alanda enkaz ve çöp yığınları vardı. O da ilçemize yakışmayan bir görüntü oluşturuyordu. Çalışmalar sonucunda buranın daha modern bir yapıya kavuşacağını şimdiden görüyoruz. Park otopark çalışmasında emeği geçen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.



Şehitkamil Belediyesi




Geri Dön