19 / 04 / 2024

Şehristan Konutları'nda 195 bin TL’den ev sahibi olma imkanı!

Şehristan Konutları'nda 195 bin TL’den ev sahibi olma imkanı!

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire tiplerinin yer aldığı 632 adet daireden meydana gelen proje yeni sahiplerini bekliyor...



Aile sıcaklığında huzurlu bir yaşam sunan ve Erzurum’un marka projelerine örnek olan Şehristan Konutları’nda yeni sahiplerini ağırlamaya başladı.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, HALK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve ERKONUT ortaklığında hayata geçirilen Şehristan Konutları, Erzurum merkezindeki Yakutiye’de konumlanıyor. Şehristan Konutları’nda dairelerin ve ticari ünitelerin büyük bir kısmının satışı tamamlandı. 

Şehristan Konutları 24 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. 13 katlı 13 blok olarak tasarlanan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daireler bulunuyor. Projede toplam 632 adet daire bulunuyor. Daireler 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.
 
7/24 güvenlik hizmetinin sunulduğı Şehristan Konutları'nda geniş peyzaj alanlar, ticari üniteler, açık ve kapalı otopark alanları, yönetim ofisleri, oyun parkı, kreş, sauna, hamam ve fitness merkezi, spor alanları bulunuyor. 
Şehristan Konutları, Havalimanı'na 10 kilometre, otogora 8 kilometre, tren garına 5 kilometre, kayak merkezine 10 kilometre, devlet hastanesine 5 kilometre, şehir merkezine 3 kilometre, MNG Mall'a 500, toplu taşımaya 100 metre mesafede konumlanıyor. 

Web: http://www.halkgyo.com.tr/proje/sehristan-konutlari-projesi


Geri Dön