19 / 04 / 2024

erzurum şehristan ev fiyatları

erzurum şehristan ev fiyatları

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire tiplerinin yer aldığı 632 adet daireden meydana gelen proje yeni sahiplerini bekliyor...

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale geldi!

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum'da toplamda 55 evin oturulamayacak düzeyde olduğuna dikkat çekti. 

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

Halk GYO Erzurum Şehristan Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Şehristan Konutları" projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Erzurum Şehristan Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum Şehristan Konutları Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Şehristan Konutları'nda 195 bin TL’den ev sahibi olma imkanı!

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire tiplerinin yer aldığı 632 adet daireden meydana gelen proje yeni sahiplerini bekliyor...

Erzurum'da emeklilere özel konut projesi!

Türkiye Emekliler Derneği'nin Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilerin ev sahibi olması ve peşinatlarda yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

Erzurum’da Puşkin’in kaldığı ev müzeye dönüştürülecek!

Rusya’nın Ankara büyükelçisi Aleksey Yerhov, Ezurumdaki yetkililerin, büyük Rus şairi Aleksandr Puşkin’in 1829 yılında geldiği Erzurum’da kaldığı evde Puşkin Müzesi açmayı planlıyor.

Erzurum Şehristan Konutları'nın yapı kullanım izin belgesi alındı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Şehristan Konutları projesinin yapı kullanım izin belgesi alındı...

Halk GYO Şehristan Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Erzurum Şehristan Konutları Projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Erzurum Şehristan Konutları’nda teslimler başladı!

Aile sıcaklığında huzurlu bir yaşam sunan ve Erzurum’un marka projelerine örnek olan Şehristan Konutları’nda anahtar teslimleri başladı. 

Erzurum Şehristan Konutları değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Erzurum Şehristan Konutları Projesi Değerleme Raporunu yayınladı.

erzurum şehristan ev fiyatları Haberi

erzurum şehristan ev fiyatları

Aile sıcaklığında huzurlu bir yaşam sunan ve Erzurum’un marka projelerine örnek olan Şehristan Konutları’nda yeni sahiplerini ağırlamaya başladı.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, HALK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve ERKONUT ortaklığında hayata geçirilen Şehristan Konutları, Erzurum merkezindeki Yakutiye’de konumlanıyor. Şehristan Konutları’nda dairelerin ve ticari ünitelerin büyük bir kısmının satışı tamamlandı. 

Şehristan Konutları 24 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. 13 katlı 13 blok olarak tasarlanan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daireler bulunuyor. Projede toplam 632 adet daire bulunuyor. Daireler 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.
 
7/24 güvenlik hizmetinin sunulduğı Şehristan Konutları'nda geniş peyzaj alanlar, ticari üniteler, açık ve kapalı otopark alanları, yönetim ofisleri, oyun parkı, kreş, sauna, hamam ve fitness merkezi, spor alanları bulunuyor. 
Şehristan Konutları,...