16 / 04 / 2024

erzurum şehristan evleri

erzurum şehristan evleri

Şehristan Konutları'nda yaşam başlıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire tiplerinin yer aldığı 632 adet daireden meydana gelen proje yeni sahiplerini bekliyor...

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Halk GYO Erzurum Şehristan Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Şehristan Konutları" projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Erzurum Şehristan Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum Şehristan Konutları Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Erzurum Şehristan Konutları'nın yapı kullanım izin belgesi alındı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Şehristan Konutları projesinin yapı kullanım izin belgesi alındı...

Halk GYO Şehristan Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Erzurum Şehristan Konutları Projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Tarihi Erzurum Evleri kentsel dönüşümle yenilenecek!

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm planları içerisinde yer Hacıcuma için eski Erzurum evlerininin yeniden hayat bulacağı özel bir proje hazırladıklarını söyledi. 

Tarihi Erzurum evleri restore ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi Erzurum Evleri’ni restore ediyor. Kültür Yolu Projesi kapsamında 22 parselde yer alan 17 tarihi evin mimari dokusu korunarak taş binalar yenileniyor. 

Erzurum Şehristan Konutları’nda teslimler başladı!

Aile sıcaklığında huzurlu bir yaşam sunan ve Erzurum’un marka projelerine örnek olan Şehristan Konutları’nda anahtar teslimleri başladı. 

Erzurum Şehristan Konutları değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Erzurum Şehristan Konutları Projesi Değerleme Raporunu yayınladı.

Erzurum Şehristan Konutları 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Erzurum Şehristan Konuları 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınladı.

Şehristan Konutları'nda 11 ticari ünite satılıyor!

Halk GYO ve ERKONUT tarafından Erzurum'un Yakutiye ilçesinde inşa edilen Şehristan Konutları projesindeki 11 adet ticari ünite 23 Mayıs'ta satışa çıkacak. Satış, ihale usulü ile gerçekleşecek.

Erzurum Şehristan Konutları’nın ticari üniteleri satışa çıkıyor!

Halk GYO ve ERKONUT ortaklığında inşa edilen ve Erzurum’un marka projeleri arasında yer alan Şehristan Konutları'nın ticari ünitelerinin satış ihalesi 23 Mayıs’ta yapılacak.

Erzurum Şehristan Evleri güncel ev fiyatları!

Şehristan Konutları Erzurum Yakutiye bölgesinde hayata geçirildi. Fiyatların 214 bin TL'den başladığı proje 13 katlı 13 blok olarak yükseliyor...

erzurum şehristan evleri Haberi

erzurum şehristan evleri

Aile sıcaklığında huzurlu bir yaşam sunan ve Erzurum’un marka projelerine örnek olan Şehristan Konutları’nda yeni sahiplerini ağırlamaya başladı.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, HALK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve ERKONUT ortaklığında hayata geçirilen Şehristan Konutları, Erzurum merkezindeki Yakutiye’de konumlanıyor. Şehristan Konutları’nda dairelerin ve ticari ünitelerin büyük bir kısmının satışı tamamlandı. 

Şehristan Konutları 24 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. 13 katlı 13 blok olarak tasarlanan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daireler bulunuyor. Projede toplam 632 adet daire bulunuyor. Daireler 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.
 
7/24 güvenlik hizmetinin sunulduğı Şehristan Konutları'nda geniş peyzaj alanlar, ticari üniteler, açık ve kapalı otopark alanları, yönetim ofisleri, oyun parkı, kreş, sauna, hamam ve fitness merkezi, spor alanları bulunuyor. 
Şehristan Konutları,...