19 / 04 / 2024

Şekerbank 62 ildeki gayrimenkullerini KDV'siz satışa çıkarıyor!

Şekerbank 62 ildeki gayrimenkullerini KDV'siz satışa çıkarıyor!

Şekerbank, İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya gibi illerin de içinde olduğu 62 ildeki 672 gayrimenkulünü, Eskidji Müzayedecilik’in 26 Aralık Çarşamba günü yapacağı müzayede ile satacak...



Gayrimenkuller KDV’siz  ve indirimli fiyatlarla satışa çıkacak. 


120 Bin Liralık Mesken, 85 Bin Lira’dan Satışa Çıkacak.

Ankara’da 99, Antalya’da 46, Muğla’da 58, İzmir’de 18 olmak üzere toplam 62 ilde 672 gayrimenkul satılacağını ifade eden Eskidji Müzayedecilik Genel Müdürü Hakan Berktaş, “Şekerbank’a ait ihtiyaç fazlası tüm Gayrimenkuller ekspertiz değerlerinin altında yani indirimli fiyatlarla, üstelik KDV’siz olarak açık artırmaya çıkacak. Örneğin  Ankara  Keçiören’de ekspertiz değeri 120.000,- TL olan bir mesken 85.000,-TL’den satışa sunulacak. Ya da Antalya Kemer’deki ekspertiz değeri 410.000,-TL olan dubleks Mesken 250.000,-TL’den açık artırmaya çıkacak. Ev sahibi olmak veya yatırım yapmak isteyenler için çok iyi bir fırsat. “dedi.


400,-TL’den başlayan fiyatlar...


Gayrimenkul yatırımcısının yüzünü güldürecek olan satışlar KDV’siz ve peşin olarak yapılacak. En düşük bedelle Ankara Altındağ’daki 400,-TL’lik Arsa, müzayedeye çıkacak.

Müzayededen gayrimenkul almak cüz’i tutarlarda nakit teminat yatırarak müzayede salonlarından veya internetten katılabilirler. 

İstanbul, Ankara ve Bodrum’da eş zamanlı olarak yapılacak olan müzayede canlı bağlantı ile gerçekleştirilecek. Ayrıca nerede olursa olsun katılmak isteyenler  www.eskidji.com adresinden online olarak katılıp pey verebilecekler.




Geri Dön