23 / 04 / 2024

Tepepark Villa fiyatları 700 bin TL'den başlıyor

 Tepepark Villa fiyatları 700 bin TL'den başlıyor

Yutavaş İnşaat'ın Tuzla Tepeören'de hayata geçirdiği Tepepark Villaları ev sahiplerinin masraflarını düşürerek ve ekolojik bir yaşam sunuyor



Yuvataş İnşaat'ın Tuzla Tepeören'de inşaatını tamamladığı TepePark Villaları'nda yaşam başladı. Teknolojik ve ekolojik yatırımlarla ev sahiplerinin masraflarını düşüren ve daha yeşil bir yaşam sunan projede atıksu arıtma tesisi de bulunuyor.


Projedeki ultrafiltrasyon sistemine sahip (atıkları mikronlara ayıran) atıksu arıtma tesisi sayesinde hem yağmur suları hem de atık sular tekrar değerlendirilip ortak yeşil alanların sulanmasında kullanılıyor. Projede 900 tonluk su deposu, bütün bahçelerde ve ortak alanlarda zaman ayarlı otomatik bahçe sulama sistemi uygulanıyor.


Toplamda 47 bin 771 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede dört tarafı 650 metrekare bahçe ile çevrili 42 villadan oluşuyor. 30 bin metrekare yeşil alanıyla da dikkat çeken projede her villaya iki araçlık otopark ve misafir otoparkı ayrıldığı projenin sosyal tesisler bulunuyor. Toplam 800 metrekare üç yüzme havuzu ve çocuk havuzları, tenis kortu, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş yolları, sauna, şok havuzu, fitness salonu ve kafe de proje içinde yer alıyor. 


1.2 milyon TL'ye kadar çıkıyor 


Bölgede yapılaşmaya 6.5 metre yüksekliğe kadar izin verildiğinden projede villalar da müstakil hayattan nasibini alıyor. Üç tip villanın yer aldı projede 320 metrekarelik Safir 330 metrekarelik Ametist ve 440 metrekarelik Kehribar adını taşıyan villalar yer alıyor. 


Projedeki fiyatlar ise 700 bin TL'den başlayarak 1 milyon 260 bin TL'ye kadar çıkıyor. Proje teknik ve teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Villa içlerinde uygulanan elektrikli panjurlar, kanal tipi klima sistemi, yoğuşmalı kombi ve boyler sistemi, şömine, fiberoptik kablolama, yangın, gaz kaçağı, su basması ve hırsızlık durumunda site güvenliğine direkt bağlantılı alarm sistemi ile de ailelere huzurlu ve sıcak bir ortam sunuyor. Site genelindeki güvenlik; 24 saat gezici ve sabit profesyonel güvenlik elemanlarıyla ayrıca 48 dönümlük araziyi çevreleyen iç ve dış bölümleri kaydeden kameralı güvenlik sistemi ile sağlanıyor. 


Çevresi okul ve hastaneyle dolu 


Konumuyla da dikkat çeken proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın mesafede bulunuyor. Çevredeki eğitim kurumlarına yakınlığıyla da çocuklu aileler ya da gençler için alternatif oluşturuyor.


Sabah



Geri Dön