25 / 04 / 2024

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.



Londra'da Specsavers Opticians isimli gözlük mağazalarının sahibi Selçuk Arslan (47), beyin tümörü rahatsızlığı sebebiyle yaşamını yitirdi. Akşam gazetesinde yer alan habere göre, uzun yıllar Londra’da yaşayan Selçuk Arslan’ın vefatının acısını yaşayan kızı Selin Kanaç (23) ise baba acısının ardından Çinli sevgilisi Christy Man’dan gelen miras yazısıyla ikinci bir şok yaşadı. İzmir’de yaşayan Kanaç, babasının mirasından çıkarıldığını duyunca adeta şok geçirdi. 

İHBARNAMEYLE HABERİ OLDU 

Bunun kendisine yönelik bir kumpas olduğunu dile getiren Kanaç şu şekilde konuştu: “Babam öldükten sonra 100 bin lira borcu olduğuna dair ihbarname geldi. Avukata gittim. Avukat babamın Londra’da mal varlığını araştırırken Çinli sevgilisi Christy Man’dan mirastan men edildiğime dair vasiyetname geldi. İngiltere’de yaşayan amcam ve Çinli sevgili, babamın beyin ameliyatından sonra ona vasiyetname imzalatıyorlar. Babamla sürekli görüşüyorduk, ‘bana mirasım sana kalacak’ diyordu. Ölmeden üç ay önce şuuru yerinde değilken ona vasiyetname imzalatmışlar, bu Çinli sevgilisinin kumpası."


Yetkililerden yardım istiyorum

Selin Kanaç, "Babamın sadece 500 bin paunt değerinde evi, arabaları, nakit parası olduğunu öğrendim, şirketin değerini ise bilmiyorum. Amcam ve babamın Çinli sevgilisi şu anda şirkete kondular ve birlikte yönetiyorlar. Babamın mirasının peşini bırakmayacağım, Türk yetkililerin de kumpasla yapılan bu davada bana yardımcı olmasını istiyorum” diye konuştu.


Geri Dön