26 / 04 / 2024

Selçuk Arslan kimdir

Selçuk Arslan kimdir

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Selçuk Adalet Sarayı'nın yeri hazır!

Selçuk Belediye Meclisi 2017 yılının ilk toplantısı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda şu kararlar alındı...

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor!

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi, kentin önemli akslarından biri olan meydanda peyzaj çalışmaları yapıyor.

İzmir Selçuk yatırıma doyacak!

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Selçuk için düşünülen antik kanal, teleferik, İZBAN, Doğalgaz, hastane, karayollarının yaptığı çalışmalar gibi bir çok yatırımımız gerçekleştiği takdirde Selçuk İzmir ilçeleri içerisinde en fazla yatırım alan ilçe haline gelecektir" dedi.

İzmir Selçuk'a TOKİ müjdesi!

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 2016 Aralık ayı toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bakıcı toplantı da Selçuk için toplu konut müjdesi verdi...

Selçuk'a 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı geliyor!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi sebebiyle yıkımını gerçekleştirdiği çarşı merkezindeki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

Selçuk ve Torbalı'ya TOKİ müjdesi!

AK Partili Selçuk ve Torbalı Belediyesi'nin başkanları Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile bir araya geldi.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Selçuk Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Evi’nde ilk kurslar verilmeye başlandı.

Selçuk Belediyesi Kültür Merkezi Proje Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi Mimari Proje Tasarım Yarışması sonuçlandı. Serbest, ulusal ve tek kademeli olarak yapılan yarışmada 299 adet şartname satın alındı.

Selçuk Gençlik Merkezi Projesi yarışması için 260 başvuru!

İzmir'in tarihi, doğal ve kültürel değerleriyle öne çıkan ilçesi UNESCO Kenti Selçuk'ta, mülkiyeti belediyeye ait olan 7263 m2'lik arazi içerisinde özellikle genç nüfusa hitap edecek Kültür ve Gençlik Merkezi proje tasarım yarışmasına rekor seviyede başvuru oldu.

İZBAN Selçuk aksında son aşamaya gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarında son aşamaya geldi.

İzmir Selçuk'a yatırım yağacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Hükümetimiz tarafından yapılan yatırımlarla Selçuk’ta yeni bir dönem başlayacak” diye konuştu

Selçuk Arslan kimdir Haberi

Selçuk Arslan kimdir

Londra'da Specsavers Opticians isimli gözlük mağazalarının sahibi Selçuk Arslan (47), beyin tümörü rahatsızlığı sebebiyle yaşamını yitirdi. Akşam gazetesinde yer alan habere göre, uzun yıllar Londra’da yaşayan Selçuk Arslan’ın vefatının acısını yaşayan kızı Selin Kanaç (23) ise baba acısının ardından Çinli sevgilisi Christy Man’dan gelen miras yazısıyla ikinci bir şok yaşadı. İzmir’de yaşayan Kanaç, babasının mirasından çıkarıldığını duyunca adeta şok geçirdi. 

İHBARNAMEYLE HABERİ OLDU 

Bunun kendisine yönelik bir kumpas olduğunu dile getiren Kanaç şu şekilde konuştu: “Babam öldükten sonra 100 bin lira borcu olduğuna dair ihbarname geldi. Avukata gittim. Avukat babamın Londra’da mal varlığını araştırırken Çinli sevgilisi Christy Man’dan mirastan men edildiğime dair vasiyetname geldi. İngiltere’de yaşayan amcam ve Çinli sevgili, babamın beyin ameliyatından sonra ona vasiyetname imzalatıyorlar. Babamla sürekli görüşüyorduk, ‘bana...