25 / 04 / 2024

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Türk SİHA’larının yaratıcılarından Selçuk Bayraktar, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto para çıkaracağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Twitter’dan paylaşım yapan Baykar, kripto para iddialarına noktayı koydu.



Son günlerde Baykar ile ilgili kripto para iddiaları ortaya atıldı. Türk SİHA'larının mimarı Selçuk Bayraktar'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto parayla ilgili herhangi bir çalışmalarının olmadığını vurguladı.

Baykar'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Baykar’ın Bayraktar ismiyle özgün ve millî olarak geliştirilen İHA sistemleri ve yöneticilerin adına kripto para, borsa ya da benzeri yatırım alanlarında yapılan herhangi bir girişimin bulunmadığı kaydedildi. 

 Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar dan iddialara ilişkin açıklama 

İnternette 'www.bayraktartb2.com' adresi altında ve çeşitli sosyal medya platformlarında aynı adı kullanılarak başlatılan sözde kripto para girişimiyle Baykar’ın hiçbir bağlantısının bulunmadığı vurgulandı. Baykar’a ait isimleri kullanan girişimlerin hepsinin hukuken sorunlu olduğu ve aldatmaya yönelik bir girişim olduğu kaydedildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön