26 / 04 / 2024

baykar

baykar

Türk savunma firması Baykar tarafından üretimi yapılan 20 adet silahlı insansız hava aracı (SİHA) Bayraktar'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne bu ay teslim edildiği öğrenildi. İşte detaylar…

Yerli ve milli İHA’mız ihracatta rekordan rekora koşuyor..

Baykar Teknolojileri Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Baykarın çok güzel noktalara geldiğini söyledi ve gençleri çok  önemsediğini belirtti.işte haberin devamı..

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Türk SİHA’larının yaratıcılarından Selçuk Bayraktar, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto para çıkaracağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Twitter’dan paylaşım yapan Baykar, kripto para iddialarına noktayı koydu.

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Bayraktar'dan afetzedeler için görülmemiş imkan! Depremzedelerin yüzünü güldürdü

Afet bölgesine destek üzerine destek gelirken bir müjdeli haber de BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi. Bayraktar'ın sunduğu kampanyanın detayları haberimizde.

BAYKAR personel arıyor! Lise mezunları hemen başvursun! Başvuruları kaçıran dizlerini döver! İşte personel alım şartları

Baykar Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BAYKAR ) personel alımlarına bir yenisini ekledi. İşte personel alımına dair detaylar!

BAYKAR rekor sayıda yüksek maaşla personel alımı yapacak!  Lise mezunu olmak yeterli! Şartlar ve detaylar belli oldu!

BAYKAR tarafından iş arayanları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada BAYKAR bünyesine personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

Türkiye kenetlendi yaraları sarıyoruz! Bir destekte Baykar'dan

Türkiye'yi yasa boğan Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan depremin akabinde Adeta tüm Türkiye'nin birlik olduğu yaraları sarmaya çalıştığı vahim olayda Baykar gibi yerli şirketler de bölgeye yardım elini uzatmaya başladı.

İş fırsat arayanlar dikkat! Baykar'a girmek için bugün son gün

Türkiye’nin savunma sanayi şirketlerinden olan, insansız hava araçları tasarımı ve imalatını gerçekleştiren Baykar Teknoloji, 2023 yılı yaz dönemi staj başvuruları 5 Şubat Pazar günü bitiyor. İşte tüm detaylar...

Baykar'dan dev hamle! 2022'ye damga vurdu! 

İnsansız hava aracı projelerinin geliştirici ve Türk savunma sanayinin markası haline gelmiş firması Baykar'ın sosyal medya hesabından 2022 ihracat rakamlarına ait yaptığı açıklamada '2022'de 1,18 milyar dolarlık (yaklaşık 23 milyar TL) ihracat gerçekleştirdi' açıklaması yapıldı.

Baykar'dan büyük başarı! Tam yüzde 98

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Baykar'ın 27 ülkeye ihracat başarısı gösterdiğini ve bu yıl gelirlerinin yüzde 98'i ihracattan geldiğini ifade etti.

Baykar’a Suudi Arabistan’da fabrika açması için teklif geldi! BAE’ye 20 SİHA gitti

Türk savunma firması Baykar tarafından üretimi yapılan 20 adet silahlı insansız hava aracı (SİHA) Bayraktar'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne bu ay teslim edildiği öğrenildi. İşte detaylar…

Bayraktar'a Zelenskiy'den 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin elinden 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı aldı. aykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar attığı tweet ile "Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için

Yerli ve milli İHA’mız ihracatta rekordan rekora koşuyor..

Baykar Teknolojileri Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Baykarın çok güzel noktalara geldiğini söyledi ve gençleri çok  önemsediğini belirtti.işte haberin devamı..

Bayraktar İHA’lar için yeni yatırım!

Türkiye savunma sanayiinin göz bebeği olan ve dünya devletlerinin yoğun ilgi gösterdiği Bayraktar İHA’lar yeni yatırım yolda. Önümüzdeki yıl daha fazla Bayraktar üretmek istediklerini belirten  BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, üretim bandının da önümüzdeki 3 yıl boyunca dolu olduğunu açıkladı.

baykar Haberi

baykar

İngiliz haber ajansı Reuters haberine göre; ismi açıklanmayan iki Türk kaynaktan alınmış olan bilgiler ile birlikte daha önce bölgede Türkiye ile de rekabet halinde olan BAE ve Suudi Arabistan'ın son zamanlardaki diplomatik yumuşama ile askeri sözleşmeler arayışında olduğu bildirildi.

İsmi açıklanmayan kaynaklar, Suudi Arabistan'ın hem SİHA hem de kendi ülkesinde üretim yapabilmek için fabrika kurulması talebinin bulunduğunu ifade etti.

Konu hakkında bilgi sahibi olan bir kaynak, "BAE ile yapılan görüşmelerde hızlı bir şekilde 20 tane SİHA teslim edilmesi kararı alındı ve (SİHA'lar) verildi" açıklamalarını yaparken üst düzey bir yetkili ise, "BAE'nin bir süredir SİHA alma isteği vardı. Şimdi bu SİHA'ların verilmesi durumu olmuş oldu. BAE'den ek talep de geldi bu konuda. Bunun da hızlı şekilde karşılanması için çalışılacak" ifadelerini kullandı.

Reuters'a açıklamalar yapan bir yetkili, BAE'nin...