28 / 03 / 2024

Selçuk Geçer dolar tahminini güncelledi ve yeni tarih verdi!

Selçuk Geçer dolar tahminini güncelledi ve yeni tarih verdi!

Geçtiğimiz günlerde dolarda düşüş beklediğini bekleyen Selçuk Geçer, yeni bir açıklama yaptı ve tarih verdi.



'Dolar kahini' olarak bilinen Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde yaptığı dolar tahmini ile yatırımcıları şaşırtmıştı.

Geçer, doların düşeceğini belirttikten sonra yeni bir yorum yaparak kırılma noktasına işaret etti. 

Selçuk Geçer, dolar karşısında diğer para birimlerinin atağa geçeceğini belirterek, ''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum'' demişti.

Selçuk Geçer, dün yeni bir video çekerek dolar ile ilgili ifadelerine açıklık getirdi ve korkutan dolar tahminini yaptı.

Geçer, “Doların düşeceğini söyleyenler var. Açık ve net söylüyorum. Dolar yükselmeye devam edecek, Euro yükselmeye devam edecek. Bugünkü yükselişleri yükselişten saymayın. Bugünkü duruşlardan da ciddi anlamda korkun arkadaşlar. Eğer bir ekonomik enstrüman, ürün uzun süre belirli bir seviyede kalıyorsa; ekonomik dengeler bu kadar bozukken, yarın öbür gün büyük kırılmalar olacak demektir” dedi.

Selçuk Geçer dolar tahminini güncelledi ve yeni tarih verdi!

“Peki o kırılma doları nereye götürür?” sorusunu soran Selçuk Geçer şu açıklamalarda bulundu:

“35 liraya götürür arkadaşlar. Çünkü Türkiye'nin enflasyonunun bugünkü kura uyarlanması dolar eşittir 35 lira demek. 35 liralık bir dolar kuru da Türkiye'nin belini kırar arkadaşlar. Çünkü 35 liraya göre değil, firmalar 40-45 liraya göre fiyatlandırma yaparlar. Ve enflasyon alır başını gider."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön