25 / 04 / 2024

Selçuk Geçer tam tarihi verdi uyardı! İşte dolarda kritik gün 

Selçuk Geçer tam tarihi verdi uyardı! İşte dolarda kritik gün 

Tahminleri ile dikkat çeken piyasa uzmanı Selçuk Geçer, doların göreceği yeni seviyeyi verdi. En son yaptığı ve doların kronometre gibi 20, 30, 40 TL gibi yükselebileceğini söyleyen Selçuk Geçer son açıklamasında ise dolarda kritik tarihi verdi.



Selçuk Geçir, dolar için kritik tarihi açıkladı ve "Yüzde 100'lük bir hareket yaşanacak" diye konuştu. 

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kuruna ilişkin yeni tahminlerini paylaştı. Dış ticaret açığının her geçen gün arttığına dikkat çeken Selçuk Geçer, bunun dövize etkisinin ağır olacağını söyledi.

Tahminleri ile yatırımcı peşinden koşturnan Selçuk Geçer, doar kurunda kırılma yaşanacağını ifade etti. Selçuk Geçer dış ticaret açığının giderek arttığını ve yüzde 100'lük bir hareketin yaşanacağını tahmin etttiğini söyledi. İşte Selçuk Geçer'den kritik piyaasa değerlendirmesi.Önümüzdeki dönemlerde kurda patlama olacağını dile gediren Selçuk Geçer, "Bu dış ticaret açığıyla bu kısa vadeli borçlarla dolar kıtlığıyla önümüzdeki çok agresif hareketleri görebiliriz." dedi. Geçer bahsettiği şeyin yükselmeler olmadığını söyleyerek " Net bir kırılma ile karşılaşabilir. Yüzde 100'lük bir hareket gelebilir" diye konuştu.

Selçuk Geçer tam tarihi verdi uyardı! İşte dolarda kritik gün 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön