25 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den tarihi dolar uyarısı: 'Sakın satmayın'

Selçuk Geçer'den tarihi dolar uyarısı: 'Sakın satmayın'

Dolar kahini olarak bilinen Selçuk Geçer, elinde dolar olan yatırımcılara ''Sakın satmayın'' uyarısında bulundu.



Euro'yu geride bırakan dolar, tarihi zirvesini yaşıyor. Dolar, 18.50 TL seviyesine kadar yükselirken, Selçuk Geçer'den de çok önemli uyarılar geldi.

Dolar kurundaki isabetli değerlendirmeleri nedeniyle BDDK'nın suç duyurusunda bulunduğu Geçer, elinde dolar olan vatandaşlara altın değerinde yönlendirmelerde bulundu.

Enflasyon oranı 80, 21 seviyesine çıkarken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, bunun için ciddi uyarılarda bulundu.

Selçuk Geçer den tarihi dolar uyarısı: Sakın satmayın

Enflasyonun düşmemesi halinde dolar kurunun kontrol edilemeyeceğini söyleyen Geçer, 3 aya dikkat çekti.

Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı" değerlendirmesini yaptı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön