20 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den tarihi dolar uyarısı: 'Sakın satmayın'

Selçuk Geçer'den tarihi dolar uyarısı: 'Sakın satmayın'

Dolar kahini olarak bilinen Selçuk Geçer, elinde dolar olan yatırımcılara ''Sakın satmayın'' uyarısında bulundu.



'DOLAR KURUNDANSERT HAREKETLER GELECEK'

Dolara olan talebin artacağını söyleyen Selçuk Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" dedi.

KAÇINILMAZ SON

Dolar için kaçılmaz son uyarısında bulunan Selçuk Geçer, "Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz" yorumunda bulundu.

'SAKIN SATMAYIN'

Dolar yükselişin devam edeceğini düşünen ünlü ekonomist Geçer, dolar sahiplerine seslenerek, zarar etmemeleri için 'Dolarınızı satmayın' dedi.

Selçuk Geçer den tarihi dolar uyarısı: Sakın satmayın

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Eylül 2022 tarihinde saat 18.49'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.46 Türk Lirası, euro 17,84 Türk Lirası, altının gramı ise 973 Türk Lirası değerinde.

Dolar kahini Selçuk Geçer bombayı patlattı, 1 Ekim'e işaret etti!

Uzman isim açıkladı: İşte asgari ücrete beklenen zam oranı!

İslam Memiş'ten altın için son uyarı! Bu kez tarih verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön