26 / 04 / 2024

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! Yıl sonunu işaret etti!

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! Yıl sonunu işaret etti!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili tahminlerine bir yenisini ekledi ve elinde 1 doları olanlara bile uyarıda bulundu.



Dolar kurunda yaşanan gelişmelerle ilgili tahminleriyle meşhur ekonomist Selçuk Geçer, cebinde doları olan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

"Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa doğru sürükleniyor. Fakirler giderek daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf diye bir grup kalmadı" değerlendirmesini yapan Selçuk Geçer dolar ile ilgili yeni bir tahminde bulunarak ve şöyle dedi:

"DOLAR KURUNUN SERT HAREKET EDECEĞİNİ HERKES GÖRECEK"

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! Yıl sonunu işaret etti!

"Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kurunun sert hareket edeceğini herkes görecek"

"YIL SONUNDA DOLAR KURUNU 28 TL'DE GÖRÜRSÜNÜZ"

Dolar için kaçılmaz son uyarısında bulunan Selçuk Geçer, "Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz" yorumunda bulundu.

"DOLARINIZI SATMAYIN"

Dolar kurundaki artışın süreceğini öne süren Selçuk Geçer, dolar sahiplerine seslenerek, zarar etmemeleri için 'Dolarınızı satmayın' dedi.

Selçuk Geçer dolar için kritik tarihi açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön