24 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu! Görenlerin aklı çıkacak! Doların seviyelerini tek tek açıkladı

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu! Görenlerin aklı çıkacak! Doların seviyelerini tek tek açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu geldi. Selçuk Geçer doların yükseleceği tarihi açıklayarak geleceği seviyeleri tek tek açıkladı.



Milyonlarca yatırımcı dolar/TL kurunu yakından takip ediyor. Dolar ne olacak, dolar ne kadar olacak? Dolar yükselcek mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor.  Ünlü ekonomist Selçuk Geçer  de dolar ile ilgili son dakika yorumlarda bulunmaya devam ediyor. Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıklarken doların geleceği seviyeleri tek tek açıkladı.

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu geldi. Görenler şaşkınlıkla izlerken Selçuk Geçer tek te açıkladı. İşte merak edilenler..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön