24 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren dolar tahmini!

Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren dolar tahmini!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru için beklentisini açıkladı ve yatırımcıları uyardı.



Para ve piyasaların uzman ismi Selçuk Geçer, doların artacağını her konuşmasında belirtiyor. Geçer, başka bir paylaşımında ise “Amerika Birleşik Devletleri'nin aniden gelişecek çok yüksek bir enflasyon görürsek ki ortalama yüzde 8.5-9 aralığı gibi, düşük bir ihtimal de olsa o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksine şahit olabiliriz” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Selçuk Geçer, konu ile ilgili şunları söyledi: 

Selçuk Geçer den yürekleri ağza getiren dolar tahmini!

"ABD’de aniden gelişecek çok yüksek bir enflasyon görürsek ki ortalama %8.5-9 aralığı gibi, düşük bir ihtimal de olsa o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebilir. Dolar endeksi bugün 0.225 yükselişle güne başladı. Yeni haftada 106.135 seviyesinden de işlem görüyor. Dolar 35 TL olacak. Görünen o ki ABD enflasyonu frenlemiş gibi. Önümüzdeki aylarda ki ortalama 3-4 ay olabilir bu süreç dolar değer kaybederken Türkiye’de yükselmeye devam edecek."

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön