25 / 04 / 2024

Dolar kahini Selçuk Geçer, büyük krizin tarihini verdi! 'Dolar 70 TL olacak!'

 Dolar kahini Selçuk Geçer, büyük krizin tarihini verdi! 'Dolar 70 TL olacak!'

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den dolar ve gram altın için pik seviye tahmini geldi. Ağustos ayı sonlarında doları 20 liraları göreceğini ifade eden Selçuk Geçer bakın yıl sonu için bakın hangi tahminde bulundu?



Doların Ağustos ayında 20 lirayı görebileceğini açıklayan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, altın içinse rekor seviyeleri işaret etti. Uygulanan Para Politikaların sonucunda 5 Nisan 1994 Tansu Çiller krizini örnek gösteren Geçer, akıl almaz dolar seviyesi verdi. Bakın dolar hangi rakamları görecek?

Ağustos ayında yükseliş trendinde vites yükselten Dolar/TL kuru 17,91 seviyesini gördü. 18 lirayı zorlayan doların akıbeti merak konusuyken Gram altında ise hızlı bir sıçrayış yaşandı. 960 TL'ye gerileyen gram altın Ağustos ayı itibariyle 1020 lira seviyelerini yokladı. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den dolar ve gram altın için pik seviye tahmini geldi. Ağustos ayı sonlarında doları 20 liraları göreceğini ifade eden Selçuk Geçer bakın yıl sonu için bakın hangi tahminde bulundu? İşte elinde dolar ve altın tutanları yakından ilgilendiren flaş değerlendirmeler.

DOLAR AĞUSTOS SONUNDA 20 LİRA YIL SONUNDA PİK SEVİYE

 Dolar kahini Selçuk Geçer, büyük krizin tarihini verdi! Dolar 70 TL olacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön