14 / 05 / 2024

Dolar kahini Selçuk Geçer büyük krizin için tarih verdi! 'Dolar 60 TL olacak!'

Dolar kahini Selçuk Geçer büyük krizin için tarih verdi! 'Dolar 60 TL olacak!'

Piyasalarda dalgalanmalar devam ederken, dolar ve altın tarafında yükseliş hızla devam ediyor. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, para politikalarının devam etmesi durumunda Dolar/TL kurunun 4 katı artacağını söyledi.



Başarılı dolar tahminleri ile ün salan piyasa uzmanı Selçuk Geçer Dolar/TL kuruna ilişkin korkutan tahminlerde bulundu. Yaşanan tırmanışın sebebini para politikalarına ilintileyen Geçer, doların ulaşacağı zirveyi verdi. 5 Nisan 1994 krizine dikkat çeken Selçuk Geçer, daha kötü günlerin kapıda olduğunun sinyalini verdi. İşte elinde döviz ve altın tutan yatırımcıları yakından ilgilendiren detaylar.

PİYASALARDA DURUM NE OLACAK?

Dolar ne kadar olacak? Gram altın düşecek mi? gibi sorular arama motorlarında en sık rastlanan sorular arasında. Piyasalar FED'in faiz kararına fiyatlanırken Dolar/TL kuru 17,90 seviyelerini gördü. Gram altın ise 1030 liradan alıcının karşısına çıktı. Peki Dolar ve altına hamle gelecek mi? Yatırımcı elindeki dolar ve altınla ne yapmalı? Selçuk Geçer tüm soruların cevabını verdi.

 Dolar kahini Selçuk Geçer büyük krizin için tarih verdi! Dolar 60 TL olacak!

DOLAR 5 KATINA ÇIKABİLİR

Dolarda kırılma yaşanması durumunda 5 Nisan 1994 krizine dikkat çeken Selçuk Geçer, sert bir piyasa ile karşılaşılabileceğini ifade etti. Doların 5 katına çıkabileceğini ifade eden Geçer, uygulanan politikaların yetersizliğini eleştirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön