25 / 04 / 2024

Selçuk Özdağ: Manisa Şehir Hastanesi'ni yapmak boynumuzun borcu!

Selçuk Özdağ: Manisa Şehir Hastanesi'ni yapmak boynumuzun borcu!

Manisa'daki muhtarlar şehir hastanesi projesi için yetkililerden açıklama talep etmişti. Çağrıya cevap veren ve muhtarlarla buluşan Özdağ, "Gecikme, asla devletin acizliğinden kaynaklanmıyor. Hastaneyi yapmak boynumuzun borcu" dedi




Manisa'daki muhtarlar, temeli yaklaşık bir yıl önce atılan Şehir Hastanesi'nin yapım çalışmalarının sürekli ertelenmesini eleştirmiş, yetkililerden açıklama talep etmişti. Çağrıya cevap veren ve muhtarlarla buluşan Özdağ, "Gecikme, asla devletin acizliğinden kaynaklanmıyor. Hastaneyi yapmak boynumuzun borcu" dedi 


MALZEME BEKLENİYOR "BAKAN İZİN VERMEDİ" 

Manisa'nın birinci derece deprem bölgesinde yer aldığını ifade eden Selçuk Özdağ, şöyle konuştu: "Biz, mevcut teknolojiyi kullanarak da hastaneyi yapabilirdik ama yüksek şiddette deprem olduğunda burası yıkılırdı. 

Bakanımız, 'Gecikme bile olsa, depreme dayanıklı malzeme kullanılmadıkça bu hastanenin yapımına başlanmasına izin vermem' dedi." Hastaneyi seçim yatırımı olarak düşünmediklerini belirten Özdağ, "Yatırımın yapılıp yapılmayacağı konusunda kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu. 


AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 558 yataklı Şehir Hastanesi inşaatının daha başlamadan sürekli ertelenmesine tepki gösteren mahalle muhtarlarının çağrısına kayıtsız kalmadı. Muhtarlarla buluşan ve alanda incelemelerde bulunan Özdağ, yapım çalışmalarının, temelde kullanılması gereken deprem ayracının yurtdışından gelmesinin beklendiği için durduğunu söyledi. Gecikmenin, devletin acizliğinden kaynaklanmadığını belirten Özdağ, "Bu hastaneyi yapmak, boynumuzun borcu" dedi. 



Posta Manisa


Geri Dön