16 / 04 / 2024

Selective Kartal'da 145 bin 500 TL! Son 12 konut!

Selective Kartal'da 145 bin 500 TL! Son 12 konut!

Alper İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Selective Kartal Evleri'nde Haziran'ın ikinci haftası itibariyle daireler sahiplerine teslim edilmeye başlandı



Alper İnşaat taşınmaların başladığı Selective Kartal Evleri'nde, Temmuz sonunda daire sahiplerine havuz başında bir kokteyl verecek. Satış sürecinde de sonlara gelen Selective Kartal Evleri'nde, son 12 konutun satışı sürüyor.

Daire tapuları ve daireler hemen teslim ediliyor. Ayrıca istenilen herhangi bir bankadan kredi kullanılabiliyor.

Selective Kartal'da 1+1'ler 73, 71 ve 67 metrekare olarak tasarlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire satışları ise önceki aylarda tamamlanmıştı.

Selective Kartal'da 31 Temmuz'a kadar sürecek olan kampanyada;

• Peşinat Erteleme: Peşinatı olmayanlar, ertelemeli peşinat avantajı sayesinde peşinat ödemesini Ocak 2011 erteleyebiliyor.

• Peşinata İndirim: Peşinatı sözleşme anında vermek isteyenlere ödediği peşinat üzerinden yüzde 5 indirim uygulanarak, hem daire bedeli hem de taksit ödemeleri düşürülmüş oluyor.

• İstenilen herhangi bir bankadan kredi kullanılabiliyor..

• Daire bedelinin tamamını peşin olarak ödemek isteyenlere de daire bedeli üzerinden yüzde 5 indirim uygulanıyor..


Selective Kartal 5 bin 380 metrekare alan üzerine kurulu 15 ve 18 katlı 2 blokta toplam 166 daireden oluşuyor. Daireler bir kısmı Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralı.

Yüksek yaşam standartlarıyla E-5'e sadece 1 dakika mesafede olan Selective Kartal Evleri, seçici kişilikleriyle “Selective” bir hayat arayanlar için tasarlandı.

Selective Kartal'da üst düzey deprem güvenliği, 24 saat site güvenliği, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, çocuk oyun alanı ve pergoleler, fitness center, tenis kortu, basketbol alanı, teras kafe, havuz kafe, sauna, teleskop, çok amaçlı salon, hobi odası, kapalı otopark gibi özellikler bulunuyor.

Selective Kartal Evleri'nde üçü 1+1 olmak üzere toplamda 6 tip daire seçeneği bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire satışları tamamlandı. 1+1 daireler 145 bin 500TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

0216 444 11 89

www.selectivekartal.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön