25 / 04 / 2024

Selenium Park Zeytinburnu fiyat!

Selenium Park Zeytinburnu fiyat!

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Park

Selenium Park Zeytinburnu fiyat  haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park Zeytinburnu ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Gayrimenkul sektöründe 54 senedir kaliteli ve konforlu konut projeleri hayata geçiren Aşçıoğlu, Selenium markasıyla hayata geçirdiği projeyi Zeytinburnu'nuna getiriyor. Aşçıoğlu tarafından “Tarihin huzurunda derin bir nefes” sloganıyla hayata geçirilecek yepyeni yaşam projesi Selenium Park, Zeytinburnu Kazlıçeşme’de, inşa ediliyor.

Selenium Park Zeytinburnu fiyat!

Selenium Park Zeytinburnu fiyat haberimizde yer alıyor. Selenium Park Zeytinburnufiyat hakkında bilgi vermeden önce proje ayrıntılarını paylaşalım.

Yatay mimari konseptiyle inşa edilen proje  2 oda 1 salondan 5,5+1 bahçe dublekse kadar farklı konut tipleri yer alacak. Selenium Park, tarihi surlara ek olarak 32 dönüm büyüklüğündeki, içerisinde çocuk oyun parkları, yeşil alanı, yürüyüş ve bisiklet yolları, sosyal tesisleri yer alan Belgradkapı Parkı’ına da komşu konumda yer alıyor. Projedeki konutların teslimleri Ağustos 2023’te yapılması hedefleniyor. Proje şu anda ön satış döneminde.

Selenium Park Zeytinburnu fiyat!

Selenium Park projesinde, 112 metrekareden 352 metrekareye kadar değişen büyüklüklere sahip konutlar yer alıyor. Projede, 63 metrekare ile 182 metrekare arasında değişen alanlarla teras ve bahçe seçenekleri olan toplam 196 birim mevcut. Şehrin gerçek merkezinde, çok özel bir konum ve arazide villa konforunda bahçeli konut keyfine imkan veren Selenium Park projesindeki; bahçe konut tipleri 3+1’den 5,5+1'e kadar konutlar yer alıyor. 

Marmaray’a olan yürüme mesafesinde yükselen Selenium Park, Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Ailelere dönük yaşam alanı tasarımı ile ön planda olan Selenium Park’ın, yürüme mesafesinde 4 hastane ve 3 üniversite bulunuyor. Tarihi yarımada ve boğaz hattına kolay ulaşım fırsata sahip Kabataş-Bağcılar tramvayı ve projelendirilen Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattına da yakın konumda yükseliyor. 

Selenium Park Zeytinburnu fiyat!

Selenium Park Zeytinburnu fiyat haberimizde yer alıyor. Selenium Park Zeytinburnu fiyat hakkında bilgi vermeden önce proje ayrıntılarını paylaşalım.

Araç erişimine tamamen kapalı peyzaj mimariyle dizayn edilen Selenium Park projesinde, gün ışığı alan kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası, kapalı çocuk oyun odası, açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi geniş sosyal alanlara yer veriliyor.

Selenium Park Zeytinburnu fiyat!

Selenium Park Zeytinburnu projesinde yer alan dairelerin fiyatı henüz açıklanmadı. Dev projede yer alan dairelerin fiyatı açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi emlakkulisi.com'da yayınlanacak. Projede Aşçıoğlu finansman modeli ile vade farksız avantajlı ödeme planları sunulacak.

https://www.ascioglu.com/
 

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön