27 / 04 / 2024

Selin Gürsoy kimdir?

Selin Gürsoy kimdir?

Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış danışmanlığı hizmeti veren Cef Danışmanlık'ta takım lideri görevini sürdüren Selin Gürsoy Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden 1995'te mezun oldu...



Selin gürsoy, 1973 yılında Ankara’da doğdu.  Ankara  Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden 1995 yılında mezun oldu. Üniversite yıllarında turizm sektöründe başladığı satış kariyerine, gayrimenkul sektörüyle devam etti. 


Kendisini ifade edecek iş yaşantısı dışındaki rolleri: Hayatta en çok keyif aldığı ve mutlu olduğu şey kızıyla vakit geçirmektir. Müzik ve kitap ise, asla vazgeçemeyeceği diğer tutkularıdır.


1996’da Angora Evleri Projesi (Barmek İnşaat) ile gayrimenkul sektörüne adım attı. 2005 yılına kadar Angora Evleri’nde sürdürdüğü Satış Müdürü görevine kısa süreli bir annelik molası verdi. Sonrasında sırası ile Ankara Ankara (Yapı Kredi Koray GYO A.Ş.), Lotus Çayyolu (Özçelik-Pelit & Tan Ortaklığı) ve Next Level (Pasifik İnşaat) Projelerinde çeşitli görevler aldı. 


Cef Danışmanlık


Yaklaşık 20 yıllık kesintisiz bir deneyimle Ankara’daki Gayrimenkul projelerinde Pazarlama ve Satış yöneticiliği yapan Evren Acar ve Filiz Kemahlı tarafından 2013 yılında kurulan Cef Daışmanlık, Ankara'da toplu konut ve ticaret projelerine, özellikle butik ve özel projelere Pazarlama, Satış ve Eğitim konularında uzman ekipleri ile Danışmanlık hizmeti sunuyor.





Geri Dön