19 / 04 / 2024

Semerkand Line Bakırköy fiyat listesi!

Semerkand Line Bakırköy fiyat listesi!

Firma: Semerkand Yapı

Proje: Semerkand Line

Daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan Semerkand Line Konutları İstanbul Bakırköy'de yer alan Zuhratbaba'da yükseliyor. İşte Semerkand Line Bakırköy fiyat listesi...



Semerkand Line Bakırköy projesinin ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinatta kalan bedel için kullanılan banka kredisi 120 ay vadelendiriliyor. Yüzde 50 peşinatta ise kalan bedel için firma bünyesinde vade imkanı sağlanıyor. 


Semerkand Line Bakırköy fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Toplam 214 tane konutun yer aldığı proje  Semerkand Yapı  tarafından inşa ediliyor. 


Semerkand Line Rezidans stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen konut tiplerinden oluşuyor. 


Satışları devam eden  Semerkand Line  Konutları 'nın sosyal olanakları arasında acil sağlık hizmetleri, vale hizmeti, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spa, kuru temizleme ve fitness center bulunuyor. 


Semerkand Line Bakırköy fiyat listesi!

Bakırköy Semerkand Line Residence projesinde yer alan konutlar 455 bin TL'den başlıyor. Projede metrekare birim fiyatı ise 6 bin 700 TL ile 8 bin 700 TL arasında değişiyor. 


Semerkand Line satış ofisi iletişim 

Telefon: 0212 561 11 21

Web: http://semerkandlinebakirkoy.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön