28 / 03 / 2024

Semerkand Line Home Office'ta 185 bin TL'ye home ofis!

Semerkand Line Home Office'ta 185 bin TL'ye home ofis!

Semerkand Line Home Office'te teslimat öncesi satışlar hızlandı. Gayrimenkul pazarında Semerkand markasının kapsama alanı genişliyor. Firmanın Esenyurt'ta inşa ettiği projenin inşaatı bu yıl sonunda tamamlanacak..



Semerkand Line Home Office'te teslimat öncesi satışlar hızlandı. Gayrimenkul pazarında Semerkand markasının kapsama alanı genişliyor. Semerkand Yapı bugüne kadar Bahçeşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Silivri, Çağlayan,, Bayrampaşa, Zeytinburnu ve Bakırköy'e kadar İstanbul'un pek çok bölgesinde projelere imza attı. Şirket Esenyurt'ta homeofis konseptindeki projesi Semerkand Line Home Office'te sona yaklaştı. Bugüne kadar yüzde 60'ı sahibini buldu. İnşaatı devam eden Semerkand Line Home Office projesi yıl sonunda bitirilmiş olacak. 


Semerkand Yapı Proje ve İş Geliştirme Bölüm Başkanı Başkanı Çetin Çapan, bölgenin mimari ve hizmetiyle ayrıcalıklı ama bir o kadar da fiyat konusunda ulaşılabilir ofis ve ticari birimlere ihtiyaç duyduğunu açıkladı. Çapan "Semerkand Line Home Office projesi bu ihtiyacın tespitinden yola çıkarak hayata geçirildi. Aralık 2014'te başladığımız projede dükkanlar da ofisler de yoğun ilgi görüyor. Teslime 8 aydan kısa bir zaman kalması satışlara yeniden hız kazandırdı" dedi. Çapan, lansmanda alım yapan müşterilerinin daha bir yıl dolmadan kazançlarının yüzde 50'ye yaklaştığını söyledi. Lansmanda 135 bin liradan satılan homeofislerin fiyatları bugün 185 bin liraya çıktı. 


Dünya


Geri Dön