24 / 04 / 2024

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Semt Bahçekent kısmı geçici kabul hakkında açıklama yaptı.  

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (Konut + Ticaret) (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel (Konut + Ticaret) ile Bu Parsellere Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 1 Eylül tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (Konut + Ticaret) (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel (Konut + Ticaret) ile Bu Parsellere Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 01.09.2021 tarihinde onaylanmıştır.


Geri Dön