25 / 04 / 2024

Semt Kocaeli satışa çıktı! 249 bin TL'ye!

Semt Kocaeli satışa çıktı! 249 bin TL'ye!

Pekdemir İnşaat tarafından İzmit Çayırköy'de inşa edilecek Semt Kocaeli projesinin lansmanı yapıldı. 280 konuttan oluşan proje 249 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.



Sami Pekdemir ve ailesinin sahibi olduğu Pekdemir İnşaat, İzmit Çayırköy mevkiinde hayata geçireceği Semt Kocaeli adlı yeni projesini tanıttı.


280 konutluk projenin tanıtımına Pekdemir İnşaatı Genel Müdürü Mert Pekdemir, Kurumsal İletişim Pazarlama Müdürü Merih Pekdemir katıldı. 


LÜKS ALGISI DEĞİŞECEK 

Ödüllü Mimar Sorguç’un imzasını taşıyan yalın mimariye sahip proje, doğa ve deniz manzaralı, oksijeni bol yaşam çevresi, her metrekaresi değerlendirilmiş, geniş ferah daireleri, özgün bahçe dubleksleri, yaşam konforu sunan mobil uygulaması, sosyal hayatı renklendiren donatıları ile dikkat çekiyor. Projenin, geleneksel Pekdemir kalitesiyle Kocaeli’de lüks algısını değiştireceği savunuldu.



Semt Kocaeli satışa çıktı! 249 bin TL ye!


PRESTİJLİ SEMT DOĞUYOR 

Pekdemir İnşaat, Semt Kocaeli Projesi’ni 22 ayda tamamlayıp 2019 Mart ayında teslim etmeyi planlıyor. Semt Kocaeli Projesi ile konutta lüksün standartlarını, göz boyayan, gösteriş yerine, yalınlık, çevrecilik, işlevsellik, teknoloji ve yüksek kalite olarak yeniden tamamlandıklarını vurgulayan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Kocaeli’de akılcı fiyatlarda yüksek yaşam kalitesi ve yatırım potansiyeli sunan seçkin ve prestijli bir semt doğuyor” diye konuştu.


280 KONUT, FARKLI SEÇENEKLER 

Merkeze 10 dakika uzaklıkta Çayırköy’deki 43 bin metrekarelik arazi üzerine proje, 6 katlı 15 blokta toplam 280 konuttan oluşacak. Denizden 110 metre yükseklikte, türlü ağaçlarla bezeli yemyeşil bir doğa içinde, oksijeni bol temiz havasıyla, eşsiz yaşam ayrıcalıkları sunuyor. Projede 2+1 ve 3+1 ara kat daireler ile 3+1 ve 5+1 dubleksler yer alıyor.


2+1 ara kat dairelerin 249 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Semt Kocaeli’de, daire fiyatları 3+1 ara kat daireler için 358 bin lira, 3+1 dubleksler için 442 bin lira, 5+1 dubleksler için ise 605 bin liradan başlıyor. Semt Kocaeli’den daire satın alanlar, Pekdemir’e ödeyecekleri yüzde 20 peşinat, 6 ay sonra yüzde 10 ara ödeme ve kalanı için 25 ay vadeyle Semt Kocaeli’den daire sahibi olabilecekler. Banka kredisi kullanmak isteyenler ise, yüzde 20 peşinatı Pekdemir’e 25 taksitte ödeyip, piyasa koşullarının altındaki aylık yüzde 0,89 oranı faiz ve 120 aya varan vade olanağından yararlanabiliyorlar. Semt Kocaeli projesinde, çeşitli metrekarelerde ara kat ve özel bahçeye sahip giriş dubleks seçeneklerinden oluşan, 7 farklı daire tipi yer alıyor. Proje 93 ve 112 metrekarelik 2+1 daireler, 142 ve 154 metrekarelik 3+1 dairelerle, özel bahçeli, 173 ve 197 metrekare dubleks 3+1’lerden ve 216 metrekarelik 5+1 dublekslerden oluşuyor.


SAĞLIKLI, KONFORLU, HUZURLU YAŞAM 

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, konutta da, tıpkı otomobilde olduğu gibi tüketicinin lüks algısının çeşitlendiğini söyledi. Pekdemir “Semt Kocaeli Projemiz, geleneksel Pekdemir İnşaat ve hizmet kalitesinin çıtasını daha da yukarı taşıyarak, modern ve çevreci tasarım çizgisiyle, hem daha iyi yaşam, hem daha karlı yatırım için, akıllı, prestijli ve kaliteli bir lüks seçeneği sunuyor. Kocaeli Projesi’nde, sosyoekonomik ve kültürel açıdan ortak paydalara sahip seçkin komşularla, doğayla bütünleşmiş, çeşitli spor olanaklarına sahip sağlıklı, konforlu, huzurlu ve renkli bir sosyal yaşam tasarladıklarını, geleneksel Pekdemir Güvence Sistemi ile profesyonel site yönetim danışmanlığının da, satış sonrası müşteri memnuniyetini güvence altına alıyoruz” ifadelerini kullandı.



www.pekdemirinsaat.com.tr/



Özgür Kocaeli 


Geri Dön