29 / 03 / 2024

Semt Kocaeli'nin üçte ikisi, ilk ayda satıldı!

Semt Kocaeli'nin üçte ikisi, ilk ayda satıldı!

Pekdemir İnşaat konutta lüks kavramını yeniden tanımladığı Semt Kocaeli projesinin üçte ikisi ilk ayda satıldı...




Türkiye’de gayrimenkul satışlarının yavaşladığı bir dönemde, Pekdemir İnşaat konutta lüks kavramını yeniden tanımladığı Semt Kocaeli projesiyle, önemli bir satış başarısına imza attı.  Yahya Kaptan’a komşu, yeni imara açılan Çayırköy’de, yeşille mavinin buluştuğu 34 dönümlük alanda inşaatına başlanan Semt Kocaeli projesinde, 280 dairenin yüzde 70’ine yakınının satışı, birinci ayda gerçekleştirildi. 


Türkiye’de referandumun hemen ardından 25 Nisan’da lansman ve satışına başlanan Semt Kocaeli projesinde, bir ayda konutların yaklaşık üçte ikisinin satışı gerçekleştirildi. İnşaatı 22 ayda tamamlanarak, dairelerin 2019 yılı Mart ayından itibaren sahiplerine teslim edileceği açıklanan Semt Kocaeli Projesi, klişe bir lüks anlayışı yerine, gösterişten uzak estetik, işlevsellik, kalite, çevre ve teknolojiyi bütünleştiren “yeni lüks” iddiasıyla satışa sunulmuştu.


Şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafede yer alan Semt Kocaeli Projesi, 6 katlı 15 blokta, toplam 280 konuttan oluşuyor. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile Kocaeli’nin 3. köprü ve havalimanı bağlantısına sadece 1,5-2 km uzaklıkta, imara yeni açılan ve hızla gelişen bölgede gerçekleştirilen proje, denizden 110 metre yükseklikte yer alıyor. Arazinin eğimli ve panoramik görüş alanına sahip olması nedeniyle, projede birçok bloğun, doğayla birlikte deniz manzarası bulunuyor. 


Geniş daireler, avantajlı ödeme koşulları


Her metrekaresi ideal biçimde değerlendirilmiş, geniş, ferah ve işlevsel 7 farklı daire tipine sahip proje, 93 ve 112 metrekarelik 2+1 daireler, 142 ve 154 metrekarelik 3+1 daireler ile, özel bahçeli, 173 ve 197 metrekare dubleks 3+1’lerden ve 216 metrekarelik 5+1 dublekslerden oluşuyor. Projede, doğayla iç içe ayrıcalıklı yaşam sunan peyzajlı özel bahçelere sahip dubleksler, büyük rağbet görüyor.  Projede 2+1 dairesi fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Pekdemir İnşaat, banka kredili satışlarda, peşinatı 20 ay taksitlendirerek, müşterilerinin toplu bir ödeme yapmadan da Semt Kocaeli’den lüks bir daire sahibi olabilmelerine olanak tanıyor. Semt Kocaeli’de banka kredisiyle daire satın alanlar, aylık yüzde 0,89 gibi piyasanın gerisindeki cazip faiz oranından yararlanabiliyorlar. Banka kredisini tercih etmeyenler ise yüzde 20 peşinat ve aynı oranda ara ödeme yaparak, 20 ay vadeyle lüks evlerine kavuşuyorlar.


Semt Kocaeli 73 yıllık birikim ve özgüvenin eseri…


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, Türkiye’de konut satışlarını hızlandırmak için uzun vadeli ulusal kampanyalar gerçekleştirilen bir dönemde, yeni gelişmekte olan bir bölgede standartların üzerinde lüks bir konut projesi hayata geçirmelerinin, Pekdemir İnşaat’ın 73 yıllık köklü geçmişi ile sağlanan deneyim ve özgüvenin sonucu olduğunu belirtiyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, projenin kısa süredeki yüksek satış performansını ise, “Ödüllü mimarımız Cem Sorguç’un yalın, estetik ve işlevsel mimari tasarımı, her metrekaresi özenle planlanmış geniş kullanışlı daireler, villa konforu sunan bahçe dubleksleri, hayatı kolaylaştıran projeye özel akıllı mobil uygulama ile avantajlı fiyat ve ödeme koşullarının, elde ettiğimiz satış başarısında büyük payı bulunuyor. Ortaya koyduğumuz kaliteli ve prestijli lüks anlayışı, müşterilerimizin büyük bölümünün satış ofisine ilk ya da ikinci gelişlerinde, dairelerini satın almalarını sağladı” şeklinde yorumluyor. 


Web: www.pekdemirinsaat.com.tr/




Geri Dön