17 / 04 / 2024

42 Konut Projesi 'nin ilk dairesi satıldı!

42 Konut Projesi 'nin ilk dairesi satıldı!

Gümüşhane Belediyesi tarafından Yeni Mahalle 3. Etap TOKİ konutları yanında yapımına başlanan '42 Konut Projesi'nin ilk dairesi satıldı. Tek dairenin satıldığı ihalede, '42 Konut Projesi'nin İlk daire sahibi Mehmet Koç oldu.




Gümüşhane Belediyesi tarafından Yeni Mahalle 3. Etap  TOKİ  konutları yanında yapımına başlanan '42 Konut Projesi'nin ilk dairesi satıldı. 


'42 Konut Projesi'nin B ve C bloklarındaki 28 dairenin açık artırma usulüne göre satış ihalesi Belediye Meclis Salonunda 18 Aralık 2013 Çarşamba günü yapıldı. Tek dairenin satıldığı ihalede, '42 Konut Projesi'nin İlk daire sahibi Mehmet Koç oldu. 


İlk ihale sonrasında Başkan Canlı şunları söyledi: "Belediyemizce projelendirilen '42 Konut' şehrimizin konut ihtiyacına azda olsa katkı sağlayacaktır. Bu proje Yenimahalle muhitine yeni bir vizyon kazandıracaktır. '42 Konut Projesi şu an yapım aşamasında olduğu için talepler az olabilir. 


Ama ileriye doğru taleplerin daha da artmasını bekliyoruz." Başkan Canlı, '42 Konut Projesinde' ilk dairenin sahibi olan Mehmet Koç'a hayırlı olsun temennilerinde bulundu


Taka


Geri Dön