23 / 04 / 2024

gümüşhane belediyesi 42 Konut Projesi

gümüşhane belediyesi 42 Konut Projesi

Gümüşhane Belediyesi tarafından Yeni Mahalle 3. Etap TOKİ konutları yanında yapımına başlanan '42 Konut Projesi'nin ilk dairesi satıldı. Tek dairenin satıldığı ihalede, '42 Konut Projesi'nin ilk daire sahibi Mehmet Koç oldu.

42 Konut Projesi 'nin ilk dairesi satıldı!

Gümüşhane Belediyesi tarafından Yeni Mahalle 3. Etap TOKİ konutları yanında yapımına başlanan '42 Konut Projesi'nin ilk dairesi satıldı. Tek dairenin satıldığı ihalede, '42 Konut Projesi'nin İlk daire sahibi Mehmet Koç oldu.

Gümüşhane Belediyesi'nden 19.1 milyon TL'ye satılık 29 dükkan!

Gümüşhane Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gümüşhane ili, Hasanbey Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan 29 dükkanı 19 milyon 120 bin 450 TL'ye satıyor...

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Ümraniye Belediyesi'nden Gümüşhane'ye dev yatırım!

Ümraniye ve Gümüşhane Belediyesi dostluk ve kardeşlik bağlarının sosyal, kültürel ve ekonomik işbirlikleriyle güçlendirilmesi için “Kardeş Şehir” protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri Külliyesi ve Aşevinin temeli atıldı.

TOKİ Gümüşhane'de bin 500 konut inşa edecek!

Gümüşhane Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Hasanbey Mahallesi'nde yapılan 528 konutun inşaat alanı incelendi. Bölgede bin 500 konut daha yapılması planlanıyor.

TOKİ Gümüşhane'de 528 konutun yapımına başladı!

Gümüşhane Hasanbey mahallesinde inşaatı başlayan 528 konut alanında incelemelerde bulunuldu. Trabzon Belediye Başkanı Ercan Çimen, ''Kısa bir sürede yüklenici firma konutları hazır hale getirecek'' diye konuştu.

Gümüşhane'de AVM ihalesi yapıldı!

Gümüşhane’de otogar ve Daldaban Sanayi sitesinin bulunduğu alanda yapılacak AVM'nin ihalesi yapıldı. İhalesini Kundur İnşaat firmasının kazandığı AVM'nin inşaatı 16 ay sonra tamamlanacak.

Gümüşhane, yatırımcılarını bekliyor!

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Gümüşhane'ye 8.6 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane'ye AVM yaptırılmasını ve 30 yıl süre ile işletmesini ihale edecektir. İhale bedeli 8 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

gümüşhane belediyesi 42 Konut Projesi Haberi

gümüşhane belediyesi 42 Konut Projesi

Gümüşhane Belediyesi tarafından Yeni Mahalle 3. Etap TOKİ konutları yanında yapımına başlanan '42 Konut Projesi'nin ilk dairesi satıldı. '42 Konut Projesi'nin B ve C bloklanndaki 28 dairenin açık artırma usulüne göre satış ihalesi Belediye Meclis Salonu'nda 18 Aralık 2013 Çarşamba günü yapıldı. 


Tek dairenin satıldığı ihalede, '42 Konut Projesi'nin ilk daire sahibi Mehmet Koç oldu. 


İlk ihale sonrasmda konuşan Başkan Canlı "Belediyemizce projelendirilen '42 Konut' şehrimizin konut ihtiyacma azda olsa katkı sağlayacaktır. Bu proje Yenimahalle muhitine yeni bir vizyon kazandıracaktır. 


'42 Konut Projesi' şu an yapım aşamasmda olduğu için talepler az olabilir. Ama ileriye doğru taleplerin daha da artmasını bekliyoruz" dedi. Başkan Canlı, '42 Konut Projesinde' ilk dairenin sahibi olan Mehmet Koç'a hayırlı olsun temennilerinde bulundu. 


Karadeniz de Son...