16 / 04 / 2024

Seramiksan'dan Burn Wood ve Brick serisi!

Seramiksan'dan Burn Wood ve Brick serisi!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, doğanın saflığından ilham alarak tasarladığı Burn Wood ve Brick serilerini kombinleyerek modern yapılara ahşap ve tuğla dokusunun sıcaklığını getiriyor.



Doğada daha fazla yeşil için ahşap dokusunun birebir seramiğe yansıdığı Burn Wood serisi doğanın sade ve huzur veren halini yaşam alanlarına taşıyor. Banyo mutfak gibi ıslak zeminlerde rahatlıkla kullanılabilen ahşap dokulu seri, 15x90 ebatında gri, kahve ve kızıl renk seçeneklerinde üretiliyor. Mat ve rölyef yüzeyli Burn Wood serisi estetik olarak gerçek ahşap malzemenin bütün avantajlarını sağlarken, sırlı granit malzemenin dayanıklılığını da beraberinde getiriyor.


Seramiksan Brick serisi ise tuğla görünümünün verdiği sıcaklık ve doğallıkla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Evinde doğal bir hava estirmek isteyenlerin tercihi Brick serisi, yaydığı enerjiyle samimi bir atmosfer sunuyor. Beyaz, bej, gri, cotto, antrasit renk seçenekleri sunan seri 30x60 cm ebatında üretilirken iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılıyor.


Hayallerdeki mekanları hayata geçirmek için özel tasarımları ile fark yaratan Seramiksan, ağaçların eşsiz huzurunu yansıttığı Burn Wood serisi ile Brick serisini kombinleyerek mekanlarda ahşap ve tuğla görünümünün sıcak ve samimi uyumunu yakalıyor.


Geri Dön